Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 16:57 | London, Apr 20 14:57 | New York, Apr 20 10:57
Shanghai, Apr 20 22:57 | Tokyo, Apr 20 23:57 | Sydney, Apr 21 01:57

ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму

ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму




11 травня 2011 в 14:00 - Роман Зайцев


ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму

Кабінет міністрів затвердив проект угоди з Євросоюзом про реалізацію програми "Підтримка спільної ініціативи співробітництва в Криму" і уповноважив голову Ради міністрів Криму Василя Джарти підписати угоду.



Згідно з проектом документа, Євросоюз протягом найближчих чотирьох років направить 12 мільйонів євро на розвиток Криму і Севастополя.

Програма співробітництва, реалізація якої розпочнеться в 2011 році, передбачає виділення 5 мільйонів євро на розвиток туристичної сфери Криму, такої ж суми - на розвиток соціальних об‘єктів автономії, і 2 мільйонів євро - на залучення іноземних інвестицій в економіку Севастополя.

Гроші, спрямовані на розвиток туризму, підуть на створення довідково-інформаційних туристичних бюро, створення навчального центру для людей, що працюють в рекреаційній сфері, розробку розрахованого на 10 років плану реструктуризації здравниць Криму.

Практична реалізація програми розрахована на чотири роки, ще два роки відводиться на заключну стадію, протягом якої будуть проведені аудити та оцінки використання грошей.

Планується, що Василь Джарти і керівник Генерального директорату з питань розвитку та співробітництва Єврокомісії Europe Aid Маркус Корнаро підпишуть угоду 13 травня в Брюсселі.

ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті