Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:59 | London, Apr 26 17:59 | New York, Apr 26 13:59
Shanghai, Apr 27 01:59 | Tokyo, Apr 27 02:59 | Sydney, Apr 27 04:59

Німецькі інвестори шукають в Криму перспективи розвитку поновлюваних джерел енергії



22 листопада 2010 в 15:27 - Уляна Роїк


Німецькі інвестори шукають в Криму перспективи розвитку поновлюваних джерел енергії

 До Криму прибула делегація німецьких бізнесменів і представників німецького міністерства навколишнього середовища, охорони природи та безпеки ядерних реакторів.  



За даними прес-служби Ради міністрів Криму, делегація прибула щоб ознайомитись зі станом, перспективами розвитку і використання поновлюваних джерел енергії, обговорення подальшої співпраці у розвитку вітроенергетики.

Як повідомляло агентство е-Крим, до кінця поточного року в Криму планувалося початок будівництва трьох вітряних електростанцій - Західно-Кримської ВЕС в Чорноморському районі, Казантипської ВЕС у Ленінському районі та Бахчисарайської ВЕС.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

В даний час на території Криму працюють 4 підприємства вітроенергетики: Донузлавська ВЕС (сумарна потужність 18,7 МВт), "Воденергоремналадка" (26 МВт), Тарханкутська ВЕС (15,9 МВт) і Східно-Кримська ВЕС. У цілому вони мають у своєму розпорядженні 522 вітроагрегатами сумарною потужністю 63,1 МВт

 

Німецькі інвестори шукають в Криму перспективи розвитку поновлюваних джерел енергії


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті