Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 16:00 | London, Mar 19 14:00 | New York, Mar 19 10:00
Shanghai, Mar 19 22:00 | Tokyo, Mar 19 23:00 | Sydney, Mar 20 01:00

Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село

Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село




26 травня 2011 в 16:20 - Роман Зайцев


Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село

Найбільш перспективним застосуванням для іспанських інвестицій в Україні є агропромисловий сектор.



Про це заявив перший віце-прем‘єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв на зустрічі в Києві з Державним секретарем з питань ЄС МЗС Іспанії Дієго Лопесом Гаррідо, повідомляє прес-служба Кабміну.

Клюєв уточнив, що сільське господарство має в Україні найбільший потенціал для розвитку.

"Особливо це стає зрозуміло в контексті прогнозів щодо розгортання світової продовольчої кризи", - відзначив він.

Перший віце-прем‘єр повідомив, що є величезні можливості з будівництва теплиць, овочесховищ, елеваторів, всіляких переробних виробництв.

Зі свого боку уряд України зобов‘язується створити для іспанських інвесторів сприятливий клімат, заявив Клюєв.

Він повідомив, що українська влада активно веде процес дерегуляції економіки: тільки в квітні 2011 року парламент ухвалив понад півтора десятка законопроектів, що стосуються спрощення умов для ведення бізнесу.

"Значно спрощуються дозвільні процедури, скорочено велику кількість ліцензій. Скоро повністю буде вирішена проблема повернення ПДВ. Якщо рік тому борг із повернення цього податку становив понад 40 млрд. гривень, то сьогодні він не перевищує 3 мільярдів. Щодня збільшується кількість підприємств, які отримують ПДВ в автоматичному режимі. До осені ми забудемо про цю проблему", - сказав Клюєв.

Перший віце-прем‘єр також повідомив, що вже прийняте нове антикорупційне законодавство.

За його словами, на осінь запланована реформа митниці - в парламенті буде розглядатися Митний кодекс.

Клюєв підкреслив, що одним з найважливіших завдань є значне зменшення корупції в митних органах - "цього від нас якраз і чекають бізнесмени".

Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Нафтогаз" інвестує 2,4 мільярда у збільшення видобутку газу Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті