Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 13:50 | London, Apr 26 11:50 | New York, Apr 26 07:50
Shanghai, Apr 26 19:50 | Tokyo, Apr 26 20:50 | Sydney, Apr 26 22:50

Інвестори зможуть вкласти кошти в "Харківський завод електроапаратури"



3 листопада 2010 в 12:07 - Уляна Роїк


Інвестори зможуть вкласти кошти в "Харківський завод електроапаратури"

Фонд держмайна України (ФДМ) продаватиме шість корпусів ліквідованого ДП "Харківський завод електроапаратури".  



Про це повідомив голова ліквідаційної комісії заводу.

Зараз потрібно отримати на всю територію заводу, яка складає 15 га, кадастровий номер, після чого можна буде розпочати продаж.

Два об‘єкти з шести находяться в податковій заставі, про зняття якої ведуться переговори з харківською спецподатковою.

Наразі вже є бажаючі на придбання деяких корпусів заводу разом з обладнанням, в якості готового бізнесу.

За словами С.Іванова, зараз найліквідніше майно - це ливарний цех. Як просте виробниче приміщення цей об‘єкт коштував би набагато дешевше, ніж готовий виробничий об‘єкт. Окрім ливарного цеху інвесторів приваблює корпус, який знаходиться навпроти ДП "Харківський завод шампанських вин".

Директор групи компаній "Проконсул", компанія яка займається продажем об‘єктів нерухомості, відзначити, що у світі досить багато інвестиційного капіталу, і за певних умов він може зайти в Україну і в тому числі до Харкова.
 

Інвестори зможуть вкласти кошти в "Харківський завод електроапаратури"


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Нафтогаз" інвестує 2,4 мільярда у збільшення видобутку газу Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті