Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 05:54 | London, Mar 19 03:54 | New York, Mar 18 23:54
Shanghai, Mar 19 11:54 | Tokyo, Mar 19 12:54 | Sydney, Mar 19 14:54

"Сумихімпром" запрацював на замовлення Фірташа

"Сумихімпром" запрацював на замовлення Фірташа




13 жовтня 2010 в 14:00 - Роман Зайцев


"Сумихімпром" запрацював на замовлення Фірташа

ВАТ "Сумихімпром", одне з провідних підприємств хімічної галузі України, після майже трирічного простою відновило роботу цеху з випуску суперфосфату, під замовлення OstChem Ukraine на випуск 5,8 тис. тонн добрива.  



Про це повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" поінформоване джерело на підприємстві.

За його словами, в даний час підприємство вже випустило 4,4 тис. тонн суперфосфату.

При цьому співрозмовник відзначив, що після вироблення 5,8 тис. тонн добрив, цех знову буде зупинений, через відсутність замовлень на продукт.

Проектна потужність цеху складає близько 302 тис. тонн на рік.

Як повідомлялося, "Сумихімпром" спеціалізується на випуску двоокису титану, сірчаної кислоти, жовтих і червоних залізоокисних пігментів, складних мінеральних добрив і коагулянту для очищення води. У державній власності знаходиться його 100% акцій.

Посаду голови правління "Сумихімпром" в даний час займає екс-куратор гірничо-збагачувальних комбінатів OstChem Group (контролює хімактіви підприємця  Ігор Лазаковіч.

OstChem Ukraine є частиною OstChem Group. 90% акцій корпоративного центру групи - OstChem Holding AG належать Group DF Дмитра Фірташа.

"Сумихімпром" запрацював на замовлення Фірташа


Новини Статті Аналітика
Лукашенко підвищить мито на вивіз калійних добрив Лукашенко підвищить мито на вивіз калійних добрив Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Компанія Дмитра Фірташа імпортує газ тільки для себе Компанія Дмитра Фірташа імпортує газ тільки для себе Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Фірташ хоче стати власником контрольного пакету банку Фірташ хоче стати власником контрольного пакету банку "Надра" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Компанія Фірташа домовилася про прямі поставки газу з Середньої Азії Компанія Фірташа домовилася про прямі поставки газу з Середньої Азії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті