Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:41 | London, Apr 26 07:41 | New York, Apr 26 03:41
Shanghai, Apr 26 15:41 | Tokyo, Apr 26 16:41 | Sydney, Apr 26 18:41

Україна поговорить з Росією та ЄС про енергетику

Україна поговорить з Росією та ЄС про енергетику




17 листопада 2010 в 16:10 - Роман Зайцев


Україна поговорить з Росією та ЄС про енергетику

У Європейській комісії підтверджують тристоронню зустріч Україна - Росія - ЄС із енергетичних питань 22 листопада в Брюсселі.  



"Так, така зустріч відбудеться", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело в Європейській комісії в середу.

Як повідомлялося раніше, ініціатором такого засідання виступила українська сторона.

Зокрема, для обговорення пропонується питання участі сторін у модернізації української газотранспортної системи.

Як відомо, у цей день, 22 листопада, у Брюсселі відбудеться саміт Україна - ЄС, а також конференція, присвячена десятиріччю співпраці Росії та ЄС в енергетичній сфері.

Очікується, що в Брюссель прибудуть міністри енергетики як України, так і Росії.

22 листопада також відбудеться 14-й саміт Україна - ЄС. Київ очікує надання плану дій із запровадження безвізового режиму, а також оголошення про наближення до завершальної стадії переговорів про асоціацію.

"22 листопада поточного року в Брюсселі пройде 14-й саміт Україна - ЄС. Цей захід стане кульмінацією динаміки політичного діалогу між Україною та ЄС цього року", - повідомив прес-секретар Міністерства закордонних справ України Олександр Дікусаров.

Делегацію України очолить президент Віктор Янукович, а ЄС представлять президент Європейської Ради Герман Ван Ромпей і президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу.

Україна поговорить з Росією та ЄС про енергетику


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті