Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:47 | London, Apr 26 10:47 | New York, Apr 26 06:47
Shanghai, Apr 26 18:47 | Tokyo, Apr 26 19:47 | Sydney, Apr 26 21:47

Інвестори готові вкладати гроші у виробництво альтернативних джерел енергії

Інвестори готові вкладати гроші у виробництво альтернативних джерел енергії




21 лютого 2011 в 09:55 - Роман Зайцев


Інвестори готові вкладати гроші у виробництво альтернативних джерел енергії

Інвестори готові вкладати гроші у виробництво альтернативних джерел енергії України. На цьому сьогодні наголосив президент Київського міжнародного політичного клубу Олександр Тодійчук на прес-конференції.



"У нас в клубі презентувались декілька великих компаній, які готові інвестувати до $1 млрд. Вони писали листи, проводили зустрічі з урядовцями, і навіть, отримали відповіді", - запевнив експерт.

За словами О. Тодійчука це компанії "Shell", які мають свої великі програми, "Chevron Corporation", "Лукойл" тощо.

Однак, як зауважив експерт, Україна не хоче поки що цим займатись, тому що зайнята якимись своїми внутрішніми питаннями.

У свою чергу директор Інституту геологічних наук НАН України Петро Гожик також зауважив, що не буде ніяких альтернативних джерел енергії, якщо не буде змінено політику відносно інвестора.

"В нас є родовища газу, потрібно освоювати. Візьмемо морські родовища, в 2007 році ми мали пробурити стовбури, щоб підключити їх до системи – нема грошей, нема нічого. Так само в Дніпровсько-Донецькій западині, треба освоювати та грошей немає", - зазначив експерт.

Довідка. "Chevron Corporation" - інтегрована енергетична компанія США, одна з найбільших корпорацій в світі.

Інвестори готові вкладати гроші у виробництво альтернативних джерел енергії


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті