Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 12:20 | London, Mar 19 10:20 | New York, Mar 19 06:20
Shanghai, Mar 19 18:20 | Tokyo, Mar 19 19:20 | Sydney, Mar 19 21:20

В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії

В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії




27 травня 2011 в 08:40 - Роман Зайцев


В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії

Україна має всі можливості збільшити щорічне виробництво олійних до 2015-2016 років до 15 мільйонів тонн, м'яса - до 4 мільйонів тонн і молока - до 18 мільйонів тонн.



Про це повідомив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк на четвертій міжнародній зерновій конференції в Києві в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Зростання виробництва буде відбуватися не за рахунок збільшення площ, а за рахунок підвищення врожайності та впровадження нових більш ефективних технологій", - сказав міністр.

Він підтвердив свій попередній прогноз про можливість збільшення врожаю зернових до 2015-2016 року до 80 мільйонів тонн щорічно.

Присяжнюк також підкреслив, що нарощування виробництва м‘яса і молока дозволить Україні стати великим експортером їх на світові ринки.

При цьому він додав, що в 2010 році експорт молочної продукції склав близько 2,5 мільйонів тонн в перекладі на молоко.

Як повідомлялося, урожай зернових в Україні в 2010 році знизився на 14,8% - до 39,2 мільйона тонн, тоді як олійних виріс на 11% - до 10,5 мільйона тонн.

Україна в минулому році збільшила виробництво м‘яса на 6,7% - до 2,922 мільйона тонн, але скоротила виробництво молока на 3,1% - до 11,254 мільйона тонн.

В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті