Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 08:29 | London, Mar 19 06:29 | New York, Mar 19 02:29
Shanghai, Mar 19 14:29 | Tokyo, Mar 19 15:29 | Sydney, Mar 19 17:29

Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів

Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів




20 червня 2015 в 12:40 - Роман Зайцев


Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів

Одні з найбільших в Японії автовиробників - компанія Nissan Motor Co. і автомобілебудівна група Mitsubishi Motors Corp. домовилися про створення спільного підприємства (СП) по виробництву міні-карів 660cc, щоб підвищити конкурентоспроможність в унікальному для Японії сегменті ринку.  



Стенды для регулировки сход-развала


У грудні компанії домовилися про посилення двосторонньої співпраці. Найбільш тісна співпраця проводитиметься у сфері виробництва міні-автомобілів для японського ринку, а також комерційного транспорту для світового автопрому.

Відповідно до досягнутих угод, Nissan вироблятиме для Mitsubishi Motors вантажні авто, що реалізовуються на японському ринку. З іншого боку, Mitsubishi Motors погодилася на умовах взаємовигідного партнерства виробляти для Nissan позашляховики. Ці машини планується продавати на авторинку Близького Сходу.

Mitsubishi Motors є одним з найбільших світових виробників, що випускає в рік більше 1,6 млн автомобілів в 32 країнах світу. Компанія виробляє різноманітну продукцію - від міні-автомобілів до важких вантажівок, автобусів і спеціальних комерційних автомобілів.

Компанія Nissan Motor Co була створена в грудні 1933 року і отримала свою сучасну назву в 1934 році. Перший компактний автомобіль марки Datsun зійшов з конвеєра в квітні 1935 року. Сьогодні заводи компанії, що виробляють автомобілі, розташовані в 16 країнах, офіційні продажі здійснюються в 190 країнах світу. У компанії працює більше 180 000 чоловік. У глобальному модельному ряду компанії - більше 60 різних моделей. Президент і CEO компанії - Карлос Гон. Компанія має 11 науковими центрами і 7 дизайн студіями в різних країнах світу. Компанія Nissan прагне створювати автомобілі, які можуть запропонувати покупцеві економічна витрата палива, низький рівень викидів шкідливих речовин в атмосферу, передові технології безпеки.

Науково-дослідні центри компанії працюють над створенням новітніх технологій, які б дозволяли автомобілям бути конкурентними, і в той же час несли додаткову цінність для покупців. У глобальному масштабі компанія працює в напрямку мінімізації негативного впливу своєї діяльності на навколишнє середовище , а також здійснює соціальні програми, покликані підвищити добробут суспільства, без якого неможливо і успішний розвиток бізнесу.

Протягом багатьох років автомобілі Nissan мали репутацію високоякісних японських автомобілів. І сьогодні, як і раніше, вони відрізняються високою надійністю, унікальним дизайном і відмінною керованістю. У всьому світі марка Nissan стала синонімом автомобілів високої якості, вона неодноразово визнавалася найбезпечнішим автомобілем. Сьогодні компанія Nissan Motor Co. є відмінним прикладом швидкозростаючою компанії, що будує свій успіх на принципах сильного позиціонування і стратегій, які виражаються у світовій місії компанії: робити унікальні та інноваційні автомобілі й послуги, що представляють собою найвищі цінності для покупців, співробітників, дилерів і постачальників.

 

 
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Молдова ветувала створення експертної групи при СОТ для вирішення торгової суперечки з Україною Молдова ветувала створення експертної групи при СОТ для вирішення торгової суперечки з Україною Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті