Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:14 | London, Apr 26 18:14 | New York, Apr 26 14:14
Shanghai, Apr 27 02:14 | Tokyo, Apr 27 03:14 | Sydney, Apr 27 05:14

Держпрограма економічного і соціального розвитку України на 2012 р. приведе до конкурентоспроможної економіки



21 лютого 2011 в 15:14 - Ілона Чіркова


Держпрограма економічного і соціального розвитку України на 2012 р. приведе до конкурентоспроможної економіки

Державна програма економічного і соціального розвитку України на 2012 р. повинна стати суттєвим кроком до конкурентоспроможної економіки і заможного суспільства.



Про це заявив у Києві Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Вадим Копилов на засіданні експертної групи Наукової ради Міністерства економіки України.

Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України коротко окреслив основні пріоритети  Концепції та завдання, які необхідно вирішити під час її реалізації.

Він наголосив, що  Програма ставить амбітні цілі – забезпечити якість життя через ріст економіки.

Копилов зазначив, що вже починаючи з 2012 р. пріоритети державної політики перемістяться у площину вирішення складних системних проблем в економіці. Першою із них є структурна перебудова та її модернізація, що стане запорукою підвищення конкурентоспроможності. Щоб реформи стали успішними, необхідно відновити довіру  людей до влади.

Учасники засідання особливо відзначили, що вперше Програму економічного і соціального розвитку створюють задовго до прийняття головного фінансового документа країни і вона стане основною складовою для формування бюджету 2012 р.

Метою створення Концепції державної програми, - наголосив перший заступник Міністра, є не лише формування цілісного бачення економічного і соціального розвитку держави у наступному році, а й визначення ключових завдань і цільових орієнтирів їх виконання, як на загальнонаціональному, так і на регіональному рівнях.

Вадим Копилов заявив, що відмінною рисою політики Уряду у 2012 р. буде посилення уваги не тільки до фундаментальних чинників зростання національної економіки, але й до реформування системи державного управління на національному та регіональному рівнях.

Включення до Програми окремого розділу "Розвиток регіонів України" дозволить концентрувати зусилля і ресурси на розв’язанні накопичених проблем розвитку територій, налагодити більш ефективні взаємовідносини між центром та регіонами.

Система моніторингу виконання Програми стане гарантією досягнення ефективних результатів.  Також буде впроваджено комплексну систему моніторингу і оцінки діяльності державних органів, яка дозволить оцінювати якість державних послуг, що надаються бізнесу і населенню, а також ефективність використання бюджетних коштів.

Перший заступник Міністра також зазначив, що даний документ базується на Програмі економічних реформ на 2010 – 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", на основних положеннях Угоди про створення парламентської більшості "Стабільність і реформи" у Верховній Раді України та Цілях Розвитку Тисячоліття для України, задекларованих Президентом України на пленарному засіданні 65-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Держпрограма економічного і соціального розвитку України на 2012 р. приведе до конкурентоспроможної економіки


Новини Статті Аналітика
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Японії пророкують різке відновлення економіки Японії пророкують різке відновлення економіки Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник УІГ каже, що мита на імпорт нафтопродуктів не врятує економіку Власник УІГ каже, що мита на імпорт нафтопродуктів не врятує економіку Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті