Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:20 | London, Apr 26 01:20 | New York, Apr 25 21:20
Shanghai, Apr 26 09:20 | Tokyo, Apr 26 10:20 | Sydney, Apr 26 12:20

В Луганську люди зможуть користуватися страховою медициною

В Луганську люди зможуть користуватися страховою медициною




28 жовтня 2010 в 12:46 - Уляна Роїк


В Луганську люди зможуть користуватися страховою медициною

 У наступному році в Луганську і області, в рамках всеукраїнського експерименту, буде введена страхова медицина.   



Для цього в лікарнях міста будуть створені лікарняні каси. Про це повідомив перший заступник начальника управління охорони здоров‘я.

Імовірно, сума внесків буде коливатися від 5 до 15 грн. Причому суму "потенційний хворий" буде визначати сам: чим більший комплекс послуг, за яким він хоче отримати компенсацію, тим більше сума внеску.

Луганчанам ця ідея сподобалась, про що свідчить проведене опитування. На їхню думку, лікарня рідко буває запланованою. Якщо трапляється щось раптово і далеко до зарплати, то починаєш кидатися, телефонувати друзям. А так - гроші будуть завжди.

Вступати в лікарняні каси луганчани зможуть за бажанням. Їх місце розташування визначатиметься або за територіальною, або за виробничою ознакою. Наприклад, якщо за територіальним, то людина зможе отримати обслуговування тільки в тому районі, в якому він проживає і, відповідно, в лікарняну касу якого він вніс грошові внески.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

 Сьогодні закон про створення лікарняних кас ще в стадії доробки. Як повідомляє прес-служба МОЗ, громадські лікарняні каси будуть введені також у Дніпропетровській, Донецькій, Полтавській, Черкаській, Львівській областях та в Києві.

В деяких містах України вже є багаторічна практика страхової медицини. Наприклад, у м. Комсомольську Полтавської області вже близько 10 років діє членська благодійна організація "Міська лікарняна каса". Станом на кінець 2002 року в 22 областях України були зареєстровані 127 лікарняних кас, куди входили близько 500 тис. чоловік. В Україні немає правової бази, що регулює діяльність лікарняних кас. Зараз їх діяльність підпадає під закони "Про об‘єднання громадян" та "Про благодійництво".

 

В Луганську люди зможуть користуватися страховою медициною


Новини Статті Аналітика
Дніпроавіа припиняє польоти до Луганська, Чернівців та Ужгорода Дніпроавіа припиняє польоти до Луганська, Чернівців та Ужгорода Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Податківці Луганщини покращили свої показники на 35% Податківці Луганщини покращили свої показники на 35% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Луганську заборгували зарплату в розмірі 110 млн. грн. У Луганську заборгували зарплату в розмірі 110 млн. грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Облстат Луганщини запевняє, що середня зарплата вдвічі перевищує прожитковий мінімум Облстат Луганщини запевняє, що середня зарплата вдвічі перевищує прожитковий мінімум У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Луганську АМК оштрафував торговців стисненим природним газом У Луганську АМК оштрафував торговців стисненим природним газом Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті