Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:04 | London, Apr 25 02:04 | New York, Apr 24 22:04
Shanghai, Apr 25 10:04 | Tokyo, Apr 25 11:04 | Sydney, Apr 25 13:04

Облстат Луганщини запевняє, що середня зарплата вдвічі перевищує прожитковий мінімум

Облстат Луганщини запевняє, що середня зарплата вдвічі перевищує прожитковий мінімум




19 січня 2011 в 18:12 - Ілона Чіркова


Облстат Луганщини запевняє, що середня зарплата вдвічі перевищує прожитковий мінімум

У Луганській області в листопаді 2010 року середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій (з чисельністю найманих працівників 10 і більше осіб) склав 2472 грн. Про це повідомляє Головне управління статистики в Луганській області.



Таким чином, середня зарплата в регіоні в 2,7 рази перевищила рівень мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатних осіб (907 грн).

У порівнянні з жовтнем 2010 року розмір заробітної плати збільшився на 4,0%, а з листопадом 2009 року - на 27,9%.

У листопаді минулого року, в порівнянні з жовтнем, на підприємствах більшості видів економічної діяльності відбулося збільшення рівня номінальної заробітної плати. Темпи приросту показника коливалися від 0,8% на підприємствах транспорту і зв'язку до 17,5% у сфері надання комунальних та індивідуальних послуг; діяльності у сфері культури та спорту.

У промисловості цей показник коливався від 0,2% на підприємствах целюлозно-паперового виробництва, а також видавничої діяльності і до 1,8 рази - на підприємствах з виробництва гумових та пластмасових виробів.

Найвищий рівень оплати праці в листопаді 2010 року був у працівників, зайнятих на підприємствах видобування вугілля і на підприємствах з виробництва гумових та пластмасових виробів, де рівень заробітної плати перевищив середній показник по економіці області відповідно в 1,6 і 2,7 рази.

У цілому, чисельність штатних працівників підприємств, установ, організацій області (з чисельністю найманих працівників 10 і більше осіб) у листопаді минулого року склала 543,4 тис. чоловік.

Облстат Луганщини запевняє, що середня зарплата вдвічі перевищує прожитковий мінімум


Новини Статті Аналітика
Дніпроавіа припиняє польоти до Луганська, Чернівців та Ужгорода Дніпроавіа припиняє польоти до Луганська, Чернівців та Ужгорода Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Податківці Луганщини покращили свої показники на 35% Податківці Луганщини покращили свої показники на 35% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Луганську заборгували зарплату в розмірі 110 млн. грн. У Луганську заборгували зарплату в розмірі 110 млн. грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У Луганську АМК оштрафував торговців стисненим природним газом У Луганську АМК оштрафував торговців стисненим природним газом У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Луганський проект Луганський проект "агроміста" підвищить експортний потенціал області Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті