Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 07:58 | London, Apr 26 05:58 | New York, Apr 26 01:58
Shanghai, Apr 26 13:58 | Tokyo, Apr 26 14:58 | Sydney, Apr 26 16:58

Жеваго та Пінчук хочуть купити Regal Petroleum

Жеваго та Пінчук хочуть купити Regal Petroleum




13 грудня 2010 в 16:20 - Роман Зайцев


Жеваго та Пінчук хочуть купити Regal Petroleum

Контрольовані бізнесменом Віктором Пінчуком кіпрська компанія Heamoor Limited і група "Гео Альянс" зацікавлені в купівлі компанії Regal Petroleum plc. з активами в Україні, Румунії і Єгипті.



Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на прес-службу Heamoor.

Кіпрська компанія провела due diligence (вивчення діяльності компанії, її фінансового стану і становища на ринку) і обговорила з керівництвом Regal Petroleum варіанти з купівлі акцій цієї компанії або з об'єднання активів Regal Petroleum й "Гео Альянсу".

Зазначається також, що, зважаючи на зроблену кіпрською компанією Energees Investments, яка контролюється компанією "Смарт-Групп", пропозицію з купівлі Regal, Heamoor і "Гео Альянс" переглядають свою пропозицію з метою зробити її більш привабливою для існуючих акціонерів Regal як у варіанті купівлі, так і в варіанті об'єднання.

Як повідомлялося, 10 грудня акціонери Regal Petroleum заявили, що розглядають варіант продажу компанії.

Британські ЗМІ повідомляли про інтерес до купівлі компанії з боку австралійських інвесторів, а також українського бізнесмена Костянтина Жеваго, який є основним власником компанії Ferrexpo.

Потім Energees Investments заявила про пропозицію акціонерам придбати компанію за близько 77 млн. фунтів стерлінгів (122 млн. доларів).

Жеваго та Пінчук хочуть купити Regal Petroleum


Новини Статті Аналітика
Уряд стимулюватиме авіакомпанії вітчизняні літаки Уряд стимулюватиме авіакомпанії вітчизняні літаки Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄБРР купує акції УкрСиббанку ЄБРР купує акції УкрСиббанку Ахметов купив Київський центральний універмаг Ахметов купив Київський центральний універмаг ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна куплятиме російський газ у другому кварталі по 295,6 долара за тисячу куб. м. Україна куплятиме російський газ у другому кварталі по 295,6 долара за тисячу куб. м. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни змусили українців купляти менше бензину Ціни змусили українців купляти менше бензину Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Metinvest і ArcelorMittal можуть взяти участь у купівлі російської шахти Metinvest і ArcelorMittal можуть взяти участь у купівлі російської шахти "Распадская" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті