Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 23:20 | London, Apr 26 21:20 | New York, Apr 26 17:20
Shanghai, Apr 27 05:20 | Tokyo, Apr 27 06:20 | Sydney, Apr 27 08:20

ГТС модернізуватимуть вітчизняними газоперекачувальними агрегатами

ГТС модернізуватимуть вітчизняними газоперекачувальними агрегатами




8 грудня 2010 в 12:29 - Роман Зайцев


ГТС модернізуватимуть вітчизняними газоперекачувальними агрегатами

Міністерство палива та енергетики має намір купувати вітчизняні газоперекачувальні агрегати для модернізації газотранспортної системи України.



Про це повідомив міністр палива та енергетики Юрій Бойко, передає УНІАН.

"Ми намітили пропозицію виробничих програм із нашою наукою, заводом НВО ім. Фрунзе, заводом "Зоря - машпроект", щоб створити машину нового покоління. Півтора року у нас буде. Ми згодні почекати. Ми не будемо зараз нічого купувати у Siemens, почекаємо своїх розробників і профінансуємо", - сказав він.

3 грудня "Нафтогаз" затвердила програму реконструкції та модернізації ГТС України на 2011 рік.

За словами голови правління "Нафтогазу" Євгена Бакуліна, на виконання програми реконструкції об`єктів ГТС направлятимуть кошти від поточної господарської діяльності компанії та додатково залучатимуть інвестиції.

За даними прес-служби ДК "Укртрансгаз", "Нафтогаз України" планує в 2011 році вкласти в реконструкцію ГТС 3,1 млрд. гривень.

Зокрема, в 2011 році в оновлення магістральних газопроводів і газорозподільних станцій буде інвестовано 1,22 млрд. гривень, у реконструкцію компресорних станцій - близько 1,5 млрд. гривень, на облаштування підземних сховищ газу - понад 200 млн. гривекнь.

Газотранспортна система України складається з магістральних газопроводів, розподільних мереж, газосховищ, компресійних і газовимірювальних станцій. Газотранспортна система України є другою в Європі й однією з найбільших у світі.

ГТС України складається з магістральних газопроводів довжиною 37,6 тис. км у однонитковому обчисленні, 71 компресорної станції загальною потужністю 5405 МВт.

Пропускна спроможність на кордоні РФ із Україною становить 288 млрд. куб. м, на кордоні України з Польщею, Румунією, Білоруссю, Молдовою - 178,5 млрд. куб. м, зокрема з країнами ЄС - 142,5 млрд. куб. м.

ГТС модернізуватимуть вітчизняними газоперекачувальними агрегатами


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Першочергові завдання розвитку інноваційної діяльності в Україні Першочергові завдання розвитку інноваційної діяльності в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті