Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 06:22 | London, Apr 26 04:22 | New York, Apr 26 00:22
Shanghai, Apr 26 12:22 | Tokyo, Apr 26 13:22 | Sydney, Apr 26 15:22

"Одеса-Броди" повністю загрузить Дрогобицький та Надвірнянський НПЗ

"Одеса-Броди" повністю загрузить Дрогобицький та Надвірнянський НПЗ




17 лютого 2011 в 19:43 - Роман Зайцев


"Одеса-Броди" повністю загрузить Дрогобицький та Надвірнянський НПЗ

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк заявляє, що прокачування нафти через нафтопровід "Одеса-Броди" в напрямку Білорусі дозволить на повну потужність використовувати Дрогобицький нафтопереробний завод.



Про це він повідомив сьогодні, передає УНІАН.

Губернатор Львівщини нагадав, що вже третю добу нафтопровід "Одеса-Броди" качає нафту в напрямку Білорусі, і це є "серйозним проривом в даній галузі".

Цимбалюк сказав, що очікується надходження сировини на два НПЗ Західної України, в першу чергу на Дрогобицький НПЗ, який нині працює на 15% своєї потужності.

"Саме транспортування нафти цим нафтопроводом дасть можливість завантажити його на повну потужність", - сказав голова Львівської ОДА.

За його словами, іншим заводом, який також буде отримувати сировину, буде Надвірнянський НПЗ Івано-Франківської області.

Цимбалюк додав, що "намітились певні позитивні тенденції в роботі промисловості Львівщини".

За його словами, роботу Дрогобицького долотного заводу, який донедавна не працював, зараз вдалося стабілізувати.

Також налагоджується тісна співпраця Дрогобицького автокранового заводу з дилерами, які продають його продукцію, в тому числі за межі держави.

"Одеса-Броди" повністю загрузить Дрогобицький та Надвірнянський НПЗ


Новини Статті Аналітика
Україна буде доводити Польщі вигідність Україна буде доводити Польщі вигідність "Одеса-Броди" Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні знову говорять про добудову В Україні знову говорять про добудову "Одеса-Броди" до Польщі "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Грошей на Грошей на "Одеса-Броди" у Януковича чекають від поляків Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз" 25 травня проведе аукціон з продажу 12,5 тис. т світлих нафтопродуктів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті