Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 16:08 | London, Apr 26 14:08 | New York, Apr 26 10:08
Shanghai, Apr 26 22:08 | Tokyo, Apr 26 23:08 | Sydney, Apr 27 01:08

Мінрегіонбуд створює нормативну базу адмінтерреформи

Мінрегіонбуд створює нормативну базу адмінтерреформи




21 лютого 2011 в 15:14 - Ілона Чіркова


Мінрегіонбуд створює нормативну базу адмінтерреформи

До початку березня 2011 р. при Мінрегіоні буде утворена робоча група, завдання якої – розробити та подати Кабміну концептуальні засади реформування адміністративно-територіального устрою, територіальної організації органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в Україні.



Про це йшла мова на спеціальній нараді в Міністерстві під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Григорія Семчука.

Григорій Семчук  зазначив, що на сьогодні одним з важливих елементів проголошеної Президентом України адміністративної реформи, та відповідних рішень Ради регіонів є передача повноважень від центральних органів виконавчої влади органам місцевого самоврядування, удосконалення територіальної організації влади на регіональному та місцевому рівнях.

Він додав, що це спонукає зробити аналіз напрацьованих розробок щодо реформи місцевого самоврядування та унормування адміністративно-територіального устрою України і виробити чітке бачення кінцевої мети реформи, шляхів, ресурсів, етапів та термінів її досягнення.

МінРегіон, як прозвучало на нараді, доопрацьовує законопроекти "Про державну підтримку об‘єднання сільських територіальних громад", "Пpo основи державної регіональної політики", "Про внесення змін до Закону України "Про місцеві держанні адміністрації", "Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про адміністративно-територіальний устрій України".

Над необхідною нормативно-правовою базою працюють фахівці центральних та місцевих органів виконавчої влади спільно із групою експертів – науковцями, представниками політичних об’єднань і громадських організацій.

Г.Семчук зазначив, що залучення до співпраці широкого кола фахівців дасть змогу уникнути минулих помилок і створити чітку стратегію реалізації реформ.

Мінрегіонбуд створює нормативну базу адмінтерреформи


Новини Статті Аналітика
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін збільшив статутний капітал Кабмін збільшив статутний капітал "Нафтогазу" на 5 млрд грн. Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті