Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 14:29 | London, Apr 26 12:29 | New York, Apr 26 08:29
Shanghai, Apr 26 20:29 | Tokyo, Apr 26 21:29 | Sydney, Apr 26 23:29

"Антонов" не дозволяє Росії ремонтувати "Руслани"

"Антонов" не дозволяє Росії ремонтувати "Руслани"




1 листопада 2010 в 14:10 - Роман Зайцев


"Антонов" не дозволяє Росії ремонтувати "Руслани"

У російського авіазаводу "Авіастар-СП", який входить до "Об'єднаної авіабудівної корпорації", виникли проблеми із відновленням дозволу української держкорпорації "Антонов" на ремонт літаків Ан-124 "Руслан".  



Намічене на 26 жовтня підписання нового "Антоновим" і "Авіастаром" зірвалося, пише газета "Комерсант-Україна".

У документі ідеться про право ульянівського заводу "Авіастар-СП" ремонтувати літаки Ан-124 "Руслан", інтелектуальна власність на які належить "Антонову".

Проект договору повинен був або визначити нові умови взаємодії, або продовжити терміни дії поточного документа (копія протоколу засідання комітету російсько-української міждержавної комісії, на якому це обговорювалося, є в розпорядженні видання).

Термін дії угоди, укладеної в 1999 році, закінчується 31 грудня.

Але представлений на що відбулося 27 жовтня засідання комітету варіант договору так і не був підписаний, хоча і розглядався в ході зустрічі.

Причини затримки підписання сторони не розкривають, однак запевняють, що до кінця року всі документи будуть погоджені.

Як пояснив глава корпорації "Антонов" Дмитро Ківа, найімовірніше Україна продовжить ліцензійну угоду з "Авіастаром": "конфліктної ситуації між нами немає, є певні дискусії, але це нормальний бізнес-процес. Ми відправили їм свій варіант договору".

Джерело в ОАК вважає, що "Антонов" чекає вирішення питання про те, чи буде відновлюватися виробництво "Русланів" на "Авіастар".

Керівництво ОАК раніше оцінювало обсяг необхідних для запуску програми інвестицій на рівні 1 млрд. доларів.

У листопаді 2009 року президент РФ Дмитро Медведєв дав доручення уряду "передбачити в проекті державної програми озброєння до 2020 року створення 20 модернізованих Ан-124, а також посприяти ОАК в просуванні даної продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках".

Але програма озброєння досі не прийнята.

"Відновлення проекту з виробництва Ан-124 можливе тільки після визначення джерел його фінансування", - пояснив Ківа.

Зараз у Росії 14 літаків Ан-124 експлуатуються комерційними компаніями (група "Волга-Дніпро" і "Політ") і 24 - Міноборони РФ.

За експертними оцінками, ремонт і підтримання льотної придатності одного комерційного Ан-124 коштує близько 3,5 млн. доларів на рік.

Умови ремонту військових літаків не розкриваються.

"Антонов" не дозволяє Росії ремонтувати "Руслани"


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін планує виділити у 2011 р. 55 млн грн на ремонт електростанцій Кабмін планує виділити у 2011 р. 55 млн грн на ремонт електростанцій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Українські суднобудівники можуть ремонтувати російські кораблі Українські суднобудівники можуть ремонтувати російські кораблі У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Києві на ремонт доріг в цьому році планується виділити понад 92 мільйони У Києві на ремонт доріг в цьому році планується виділити понад 92 мільйони Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті