Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 05:20 | London, Apr 25 03:20 | New York, Apr 24 23:20
Shanghai, Apr 25 11:20 | Tokyo, Apr 25 12:20 | Sydney, Apr 25 14:20

У Києві на ремонт доріг в цьому році планується виділити понад 92 мільйони

У Києві на ремонт доріг в цьому році планується виділити понад 92 мільйони
Рейтинг: 0
Голосів: 0




18 квітня 2011 в 09:40 - Роман Зайцев


У Києві на ремонт доріг в цьому році планується виділити понад 92 мільйони

У Києві на дрібний та середній ремонт в цьому році планується виділити кошти в сумі 92,3 млн. гривень.



Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

За даними комунальної корпорації "Київавтодор", плановий поточний ремонт столичних доріг вже розпочато .

Також у комунальній корпорації відзначають, що з початку року на балансовій вулично-шляховій мережі міста ліквідовано ямковість на площі 35 тис. кв. м.


"Ліквідацію ямковості на вулицях загальноміського значення ми завершимо до 1 травня, а на вулицях районного значення та маршрутах руху громадського транспорту до 28 травня", - поінформував генеральний директор "Київавтодору" Георгій Глінський.

Найближчим часом планується виконувати роботи на вулицях, прилеглих до культових споруд, цвинтарів та місць вшанування пам‘яті жертв Чорнобильської трагедії.

У "Київавтодорі" зазначають, що проблемними залишаються ті вулиці приватного сектору, які знаходяться у стані розриття і роботи на яких повинні завершити замовники робіт - райдержадміністрації.

Роботи проводились на 202 вулицях у 9-ти районах міста, з них тільки на 43 вулицях відновлено благоустрій у повному обсязі.

Частково відновлено покриття на 94 вулицях, ідеться у повідомленні.

У Києві на ремонт доріг в цьому році планується виділити понад 92 мільйони


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті