Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:37 | London, Apr 26 20:37 | New York, Apr 26 16:37
Shanghai, Apr 27 04:37 | Tokyo, Apr 27 05:37 | Sydney, Apr 27 07:37

До кінця року одяг в Україні подорожчає на 15-20%

До кінця року одяг в Україні подорожчає на 15-20%
Рейтинг: 0
Голосів: 0




29 вересня 2010 в 09:30 - Роман Зайцев


До кінця року одяг в Україні подорожчає на 15-20%

Ціни на готовий одяг до кінця 2010 року збільшаться в Україну приблизно на 15-20%.  



Про це заявили представники компаній-імпортерів продукції легкої промисловості у коментарі proUA.

Зокрема, директор найбільшого оператора вітчизняного ринку легпрому - групи компаній "Текстиль-Контакт" Валерій Дубовий стверджує, що прямий вплив на ціну товарів легкої промисловості сьогодні має ситуація з вартістю волокна з бавовни.

Ця сировина на світових біржах останнім часом зростає в ціні через неврожай бавовни в Пакистані і частково в Індії.

За його словами, більшою мірою подорожчання поки позначалося на тканинах, ціни на які вже підросли на 20-25%.

Крім того, автоматично підвищуються ціни і на інші види продукції на основі бавовни: приміром, на постільну білизну, домашній текстиль (штори, халати, рушники), технічні матеріали та вироби медичного призначення (вату, марлю).

Незважаючи на це, українські виробники й імпортери сподіваються, що непоганий обсяг врожаю бавовни в Китаї, Бразилії, Узбекистані і Туркменістані надалі згладить цей негативний тренд.

Дубовий вважає, що найбільше зростання цін буде спостерігатися в економ- і в середньоціновому сегменті - тобто, на масовому речовому імпорті з Китаю та Туреччини.

На дизайнерський одяг ціни, швидше за все, залишаться незмінними через великий розмір маржі.

Піти цим шляхом - зберегти ціну за рахунок зменшення націнки - можливо, вирішать і деякі європейські виробники брендових виробів середнього цінового сегмента.

"Навряд чи українці стануть купувати менше одягу. Швидше, при фінансових проблемах перейдуть на речі з більш низької цінової категорії ", - прогнозує Дубовий.

За оцінками "Української торгової гільдії", у структурі споживчих витрат типових київських домогосподарств частка витрат на одяг становить близько 20% у загальній структурі сімейного бюджету.

Динаміка ринку легкої промисловості показує, що попит на одяг з натурального волокна постійно зростає - у 2009 році він збільшився на 35%, в 2010 році на 19%.

Прогноз збільшення попиту на вироби із сировини натурального походження на 2011 році складає 17-18%.

До кінця року одяг в Україні подорожчає на 15-20%


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" допускає подорожчання газу для Європи Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Олімпійський" подорожчав майже на 8 мільйонів гривень Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У квітні овочі та фрукти подорожчали майже на 22% У квітні овочі та фрукти подорожчали майже на 22% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Бензин дорожчає в усій Європі Бензин дорожчає в усій Європі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті