Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 11:08 | London, Apr 26 09:08 | New York, Apr 26 05:08
Shanghai, Apr 26 17:08 | Tokyo, Apr 26 18:08 | Sydney, Apr 26 20:08

Київ проведе українсько-іспанський бізнес форум



4 лютого 2011 в 14:50 - Ілона Чіркова


Київ проведе українсько-іспанський бізнес форум

12-13 квітня 2011 року в м. Києві планується проведення другого засідання українсько-іспанської Міжурядової Комісії з економічного та промислового співробітництва.



Також буде бізнес-форум за участю Іспанської конфедерації підприємницьких організацій та українських підприємницьких та промислових структур.

Про це під час зустрічі в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі домовилися заступник Міністра Анатолій Максюта і Посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно.

Анатолій Максюта відзначив, що одним із пріоритетів економічної політики України є формування привабливих умов інвестування з метою залучення іноземного капіталу в національну економіку та його ефективного використання у напрямку реструктуризації, модернізації і реконструкції господарського комплексу.

У відносинах з Іспанією є зацікавленість у налагодженні промислового виробництва на базі створення спільних підприємств, розвитку енергетики та інфраструктури,   науково-технічне співробітництво, а також  залучення передових технологій в українську економіку.

Учасники зустрічі висловили сподівання, що друге засідання Міжурядової комісії ознаменується новими взаємовигідними  домовленостями та стане вагомим внеском до наповнення економічною складовою запланованого візиту Президента України В. Ф. Януковича до Королівства Іспанії.

Перше засідання українсько-іспанської Міжурядової Комісії з економічного та промислового співробітництва відбулося 8 липня 2008 року в м. Мадрид.

Київ проведе українсько-іспанський бізнес форум


Новини Статті Аналітика
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті