Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 10:21 | London, Apr 26 08:21 | New York, Apr 26 04:21
Shanghai, Apr 26 16:21 | Tokyo, Apr 26 17:21 | Sydney, Apr 26 19:21

Корейці хочуть інвестувати в аграрний сектор Кіровоградщини

Корейці хочуть інвестувати в аграрний сектор Кіровоградщини




29 жовтня 2010 в 15:33 - Уляна Роїк


Корейці хочуть інвестувати в аграрний сектор Кіровоградщини

 28 жовтня відбулася зустріч заступників голови Кіровоградської облдержадміністрації із делегацією корейської корпорації "Лотте" в адміністрації.  



Віце-голова компанії Лі Джін-Сунг під час зустрічі повідомив, що Україна і, зокрема, Кіровоградщина цікавить корейську компанію можливістю інвестування в аграрний сектор та створення своєї компанії на території країни. Особливо цікавить корейських підприємців аграрна сфера, яка приваблює їх родючістю українських земель, яка вища ніж у тій самій Росії.

Він також зазначив, що протягом наступних тижнів члени делегації відвідають господарства. Після цього отримана інформація буде надана керівництву компанії для прийняття остаточного рішення.

Лі Джін-Сунг зауважив, що особисто він хотів би вкласти інвестиції у економіку Кіровоградщини.

Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Lotte Group (Південна Корея - Японія) корпорація, що займається девелопментом, рітейлом, хімічним виробництвом, виробництвом продуктів харчування. За підсумками 2009 року активи всієї групи оцінювалися в $ 61,3 млрд. У Москві Lotte Group володіє торгово-офісним комплексом Lotte Plaza і готелем Lotte Hotel.

 

Корейці хочуть інвестувати в аграрний сектор Кіровоградщини


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Нафтогаз" інвестує 2,4 мільярда у збільшення видобутку газу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті