Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 15:02 | London, Apr 26 13:02 | New York, Apr 26 09:02
Shanghai, Apr 26 21:02 | Tokyo, Apr 26 22:02 | Sydney, Apr 27 00:02

Заяви політиків про непрозорість діяльності Київенерго - політичний фарс

Заяви політиків про непрозорість діяльності Київенерго - політичний фарс




25 листопада 2010 в 11:14 - Уляна Роїк


Заяви політиків про непрозорість діяльності Київенерго - політичний фарс

Витрати "Київенерго", як і всіх енергетичних компаній України, на виробництво, передачу та постачання теплової енергії формуються відповідно до Постанови Кабміну № 955. 



Всі розрахунки підтверджені відповідними інстанціями та багаторазово перевірені державними органами. Інформація про структуру витрат "Київенерго" на тепло надається всім без винятку ЗМІ, депутатам, іншим представникам суспільства. 

Київенерго нагадує, що не формує і не затверджує тарифи, це є функцією міської влади та НКРЕ. Більш того, структура тарифу на тепло Компанії невідома, оскільки тариф є в два рази нижче необхідних витрат для виробництва енергії. Зате саме депутати міської ради мають безпосереднє відношення до його створення, і саме вони повинні знати "таємницю" його структури.

"Київенерго" нагадала, що її фінансову діяльність щорічно перевіряють найбільш авторитетні у світі аудиторські компанії. Так, в 2009 році аудит здійснювала компанія KPMG, у 2010 році - Ernst&Young. Аудитор був обраний на основі відкритого тендеру, який проводила енергокомпанія.

Компанія відзначає, що щоденна діяльність Київенерго щодо забезпечення споживачів тепловою та електричною енергією оперативно і детально надається ЗМІ, громадським організаціям, експертам, чиновникам, відкрито публікується в друкованих виданнях енергокомпанії та розміщується на корпоративному сайті. Таким чином, всі заяви політиків про непрозорість діяльності Київенерго безпідставні і є не більш ніж політичним фарсом.

 

Заяви політиків про непрозорість діяльності Київенерго - політичний фарс


Новини Статті Аналітика
Укрсоцбанк позичить Укрсоцбанк позичить "Київенерго" 192 мільйона гривень Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів
Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Київенерго" приступило до будівництва підстанції "Московська" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Київенерго" спрямує на виплату дивідендів 30% чистого прибутку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті