Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 08:03 | London, Apr 26 06:03 | New York, Apr 26 02:03
Shanghai, Apr 26 14:03 | Tokyo, Apr 26 15:03 | Sydney, Apr 26 17:03

ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго



27 квітня 2011 в 17:00 - Роман Зайцев


ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго

Фонд державного майна розраховує в 2011 році виручити 6 млрд. гривень від продажу держпакетів акцій двох енергогенеруючих компаній і дев'яти енергопостачальних.



Про це заявив глава ФДМ Олександр Рябченко в ході засідання спеціальної контрольної комісії Верховної ради з питань приватизації, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Якщо взяти ринкові котирування на фондових ринках, то це буде 6 млрд. гривень від тих 11 об‘єктів електроенергетики, які на цей рік за рішенням уряду заплановані до продажу", - сказав він.

За словами глави приватизаційного відомства, перші торги будуть оголошені наприкінці червня - в липні 2011 року.

Рябченко також нагадав, що енергокомпанії будуть виставлятися трьома групами.

Дві перші групи будуть сформовані у складі однієї генкомпанії і трьох обленерго кожна, а до третьої увійдуть тільки три обленерго.


Глава ФДМ також уточнив, що одним із зобов‘язань інвестора при придбанні генкомпаній буде обов‘язкове придбання енергетичного вугілля в українських шахт.

Як повідомлялося, Україна в 2011 році має намір приватизувати дві генкомпанії і п‘ять-шість обленерго.

Із цією метою уряд виключив з переліку стратегічних теплові енергогенеруючі компанії "Дніпроенерго" (Запоріжжя), "Західенерго" (Львів), "Центренерго" (Київська обл.) і "Донбасенерго" (Донецьк), 19 обласних енергопостачальних компаній (обленерго) і "Київенерго".

Також уряд постановив, що плани розміщення акцій енергокомпаній і умови продажу державних пакетів акцій цих підприємств узгоджуються з Кабміном.

ФДМУ хоче виручити 6 мільярдів гривень від продажу 11 обленерго


Новини Статті Аналітика
Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Перші кроки Інтернет-трейдера Перші кроки Інтернет-трейдера Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011)
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті