Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:46 | London, Apr 26 15:46 | New York, Apr 26 11:46
Shanghai, Apr 26 23:46 | Tokyo, Apr 27 00:46 | Sydney, Apr 27 02:46

Янукович ініціює вступ України в європейську Енергоспільноту

Янукович ініціює вступ України в європейську Енергоспільноту




19 листопада 2010 в 13:40 - Роман Зайцев


Янукович ініціює вступ України в європейську Енергоспільноту

Президент України Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради проект Закону Про ратифікацію Протоколу про приєднання України до Договору про заснування Енергетичного Співтовариства.  



Основна мета внесеного законопроекту - набрання чинності Протоколу про приєднання України до Договору про заснування Енергетичного Співтовариства, який був підписаний 24 вересня нинішнього року в Скоп‘є (Македонія).

Так, прийняття та набуття чинності Закону України забезпечить виконання Україною приєднувальних процедур в рамках Договору про заснування Енергетичного Співтовариства та графіку імплементації асquis соттіпаutaire.

"Впровадження норм європейського енергетичного законодавства буде сприяти розширенню доступу українських експортерів до енергетичних ринків країн Європи, надасть можливість прямого виходу на кінцевих споживачів, дозволить уникнути посередницьких послуг, створить ринкові умови в енергетичному секторі економіки, які будуть сприяти залученню інвестицій для розширення можливостей та вдосконалення наявної енергетичної інфраструктури, буде сприяти подальшому розвитку та інтеграції українських енергетичних мереж до європейської системи ", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, наголошується, що споживачі отримають доступ до всіх ресурсів європейського енергетичного ринку за конкурентними цінами, а відповідно гарантовано будуть забезпечені енергоресурсами на максимально прийнятних умовах.

Між тим, законопроект на пленарному засіданні Верховної Ради України представлятиме міністр палива і енергетики Юрій Бойко.

Нагадаємо, раніше Бойко заявляв, що зі вступом України в Енергоспільноту країна отримає доступ до дешевих кредитних ресурсів.

"Перш за все, для нас це те, що ми отримуємо доступ до дешевих кредитних ресурсів. Це черговий крок для того, щоб Європа приймала нас як прогнозовану країну, і давала нам дешеві кредитні кошти, які підуть на модернізацію обладнання, а це, у свою чергу, підвищить безпеку і скоротить витрати, тобто зменшить вартість енергоносіїв для наших внутрішніх споживачів ", - сказав Бойко.

Янукович ініціює вступ України в європейську Енергоспільноту


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті