Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 14:58 | London, Apr 26 12:58 | New York, Apr 26 08:58
Shanghai, Apr 26 20:58 | Tokyo, Apr 26 21:58 | Sydney, Apr 26 23:58

На Рівненській АЕС перевірять безпеку енергоблоків

На Рівненській АЕС перевірять безпеку енергоблоків




16 листопада 2010 в 17:50 - Роман Зайцев


На Рівненській АЕС перевірять безпеку енергоблоків

Стан безпеки першого і другого енергоблоків ВВЕР-440 Рівненської АЕС почали розглядати інспектори Державного комітету ядерного регулювання України, представники МНС та Міністерства охорони здоров'я України. Ця робота проводиться з метою визначення готовності атомних установок, проектний термін дії яких закінчується у грудні нинішнього та 2011 року відповідно, до продовження їх експлуатації.  



Як повідомили у відділі зв‘язків з громадськістю та ЗМІ станції, в полі зору фахівців перебуває рівень ядерної, радіаційної, пожежної, екологічної надійності, готовність персоналу, практика поводження з радіоактивними відходами, методика аварійного реагування тощо.

Окремо розглядають звіт з переоцінки безпеки, у якому узагальнено заходи з модернізації, виконані тут упродовж останніх шести років відповідно до урядової програми продовження строку експлуатації.

За цей час значно оновлено основні види апаратури, зокрема встановлено вітчизняну автоматизовану систему управління технологічним процесами (АСУТП), поліпшено технологічні параметри виробництва внаслідок реалізації проектів міжнародної допомоги в рамках ТАСІС.

Об‘єднання "Гідропрес" (Росія), де створено конструкцію реакторів ВВЕР-440, підтвердило їх міцність та придатність до функціонування ще два майбутніх десятиліття.

На Рівненській АЕС перевірять безпеку енергоблоків


Новини Статті Аналітика
"Енергоатом" хоче залучити 1,2 млрд євро інвестицій на підвищення безпеки українських АЕС Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна не відмовиться від розвитку атомної енергетики Україна не відмовиться від розвитку атомної енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд виділив 1 мільярд гривень на безпеку Євро-2012 Уряд виділив 1 мільярд гривень на безпеку Євро-2012 Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Енергоатом" в травні залучить 4 млрд. доларів кредиту в "Ощадбанку Росії" на будівництво 3 і 4 енергоблоків ХАЕС У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
НАТО хоче допомогти Україні та Польщі у забезпечення безпеки під час Євро-2012 НАТО хоче допомогти Україні та Польщі у забезпечення безпеки під час Євро-2012 Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті