Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:46 | London, Apr 26 10:46 | New York, Apr 26 06:46
Shanghai, Apr 26 18:46 | Tokyo, Apr 26 19:46 | Sydney, Apr 26 21:46

"Завод імені Фрунзе" збільшив дохід у 2010 році за рахунок нових клієнтів

"Завод імені Фрунзе" збільшив дохід у 2010 році за рахунок нових клієнтів




3 листопада 2010 в 12:20 - Уляна Роїк


"Завод імені Фрунзе" збільшив дохід у 2010 році за рахунок нових клієнтів

Цього року за 9 місяців було реалізувано на 47% (70,7 млн. гривень) більше продукції на ВАТ "Завод імені Фрунзе" ніж у 2009 році.  



Про це 1 листопада повідомили у прес-службі заводу. Обсяг чистого прибутку, який отримав завод за 9 місяців 2010 року склав 10 млн. гривень, за аналогічний період 2009 року - 7,2 млн. гривень. Питома вага експорту в обсязі реалізації склала 30%.

Зараз завод відкрив представництво в Казахстані, що дало можливість збільшити кількість клієнтів. Окрім того, завод продовжує модернізацію своїх виробничих потужностей, що теж починає приносити плоди.

У 2010 році дефіцит попиту з боку будівельних компаній компенсувався стабільним інтересом до продукції заводу з боку агрохолдингів і фермерських господарств.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

ВАТ "Завод ім. Фрунзе" (Харків) випускає сита для сільгоспмашин, настилочні решітки, сітки та системи огорожі для будіндустрії, елементи міського середовища (корзини для сміття, лавки), складські стелажі і захисні системи картерів двигунів для автомобілів.

 

"Завод імені Фрунзе" збільшив дохід у 2010 році за рахунок нових клієнтів


Новини Статті Аналітика
Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Завод імені Фрунзе" збільшив обсяг виробництва на 34% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Полтавський автоагрегатний завод" збільшив обсяг реалізації продукції в 1,7 рази Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович наказав Колеснікову полагодити дороги у містах, що прийматимуть Євро-2012 Янукович наказав Колеснікову полагодити дороги у містах, що прийматимуть Євро-2012 У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Власник бренду Власник бренду "Хортиця" придбав завод в Росії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті