Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 10:26 | London, Apr 26 08:26 | New York, Apr 26 04:26
Shanghai, Apr 26 16:26 | Tokyo, Apr 26 17:26 | Sydney, Apr 26 19:26

Суддя назвав позов Credit Suisse "жадібною витівкою"

Суддя назвав позов Credit Suisse "жадібною витівкою"




9 вересня 2010 в 15:51 - Уляна Роїк


Суддя назвав позов Credit Suisse "жадібною витівкою"

Федеральний суддя у справах про банкрутства сказав, що він не буде винагороджувати "жадібні витівки" фінансового гіганта Credit Suisse, який вимагає відшкодування в розмірі 229 млн. доларів за кредит, який він дав для ексклюзивного клубу Yellowstone в Монтані.  



За рішенням федерального судді, Credit Suisse навпаки є співучасником в організації видання кредитів у 2005 році, з метою особистої вигоди, разом із засновником клубу і його колишньою дружиною.

Після того, як клубу видали кредит, він повідомив про банкрутство. Відповідно адвокати кредиторів подали позов на власника клубу Тім Бліксета та його дружину.

Credit Suisse вимагав від клубу відшкодувати 229 млн. доларів, але суд постановив, що Тім Бліксет повинен, заплатити лише 40 млн. доларів, що набагато менше від того, що вимагають адвокати.

Проте, таким рішенням Тім не задоволений, оскільки він вважає себе невинним у цій справі, а також зменшує можливе відшкодування до 4 млн. доларів. Тім  вважає, що цій справі був задіяний особливий вид шахрайства з використанням системи банкрутства. Також Тім, звинувачує свою дружину в цій справі, як партнерку CrossHarbor Capital в змові про банкрутство. Суддя ці звинувачення відхилив.

"Тім Бліксет і Credit Suisse були партнерами в цьому кредитному фіаско, і суд не має наміру приймати рішення, яке б пішло на користь ні одного ні другого" заявив суддя.
 

Суддя назвав позов Credit Suisse "жадібною витівкою"


Новини Статті Аналітика
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укрспирт" хоче позичити 800 мільйонів гривень Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті