Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:04 | London, Apr 26 10:04 | New York, Apr 26 06:04
Shanghai, Apr 26 18:04 | Tokyo, Apr 26 19:04 | Sydney, Apr 26 21:04

Про кредит для України МВФ подумає перед Новим роком

Про кредит для України МВФ подумає перед Новим роком
Рейтинг: 0
Голосів: 0




15 грудня 2010 в 16:06 - Роман Зайцев


Про кредит для України МВФ подумає перед Новим роком

Рада директорів Міжнародного валютного фонду внесла питання про перший перегляд кредитної програми stand-by для України до порядку денного свого засідання 22 грудня 2010 року. Про це повідомляє прес-служба МВФ.



Також у цей день директори планують обговорити питання консультацій з Індією щодо четвертої статті та шостого перегляду програми stand-by для Сербії.

Як повідомлялося, наприкінці липня 2010 року МВФ вирішив відновити кредитне співробітництво з Україною за новою програмою stand-by на 10 млрд. SDR.

Київ отримав перший транш у розмірі 1,25 млрд. SDR і розраховує до кінця 2010 року за підсумками першого перегляду програми отримати другий - у розмірі 1 млрд. SDR (близько 1,6 млрд. доларів).

У листопаді в Києві працювала місія Фонду. За підсумками її роботи МВФ оголосив про узгодження на рівні експертів питання про перший перегляд програми співробітництва з Україною.

8 грудня Кабінет міністрів схвалив проект меморандуму з Міжнародним валютним фондом, який поки не розголошується.

За неофіційними даними, в документі, серед іншого, підтверджується намір української влади піти на поступове підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років, а також з 15 квітня 2011 року підвищити ціни на газ для домогосподарств і комунальних компаній на 50%.

Про кредит для України МВФ подумає перед Новим роком


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті