Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 05:00 | London, Mar 19 03:00 | New York, Mar 18 23:00
Shanghai, Mar 19 11:00 | Tokyo, Mar 19 12:00 | Sydney, Mar 19 14:00

Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ

Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ




30 травня 2011 в 10:00 - Роман Зайцев


Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ

Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від Міжнародного валютного фонду, а європейські країни навряд чи зможуть компенсувати можливий брак грошей в Афінах, сказав глава Єврогрупи Жан-Клод Юнкер в четвер увечері.



"МВФ може діяти тільки під гарантію рефінансування на 12 місяців", - сказав голова групи міністрів фінансів Євросоюзу на конференції в Люксембурзі, додавши, що Європейський союз, Європейський центральний банк і МВФ навряд чи побачать такі гарантії.

"Не думаю, що "трійка" дійде такого висновку".

Він сказав, що якщо МВФ не переведе свою частку траншу, над європейськими країнами нависне необхідність перевести гроші, яких бракує Афінам, чого вони робити не хочуть.

"Якщо МВФ не зможе переказати гроші 29 червня, тоді фонд буде чекати, що європейці ... візьмуть на себе його частку фінансування, - сказав Юнкер. - Але це не спрацює, бо в низці парламентів - в Німеччині, Фінляндії, Нідерландах і деяких інших - немає готовності до цього".

Інспектори від ЄС, ЄЦБ і МВФ повинні проаналізувати систему держфінансів Греції, перш ніж Афіни отримають черговий транш - 12 мільярдів євро ($ 17 мільярдів) - із загального пакету міжнародної допомоги розміром 110 мільярдів євро.

Греції потрібні гроші, щоб погасити борг у 13,4 мільярда євро.

Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Греція перебуває на межі банківського краху Греція перебуває на межі банківського краху Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті