Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:15 | London, Apr 26 10:15 | New York, Apr 26 06:15
Shanghai, Apr 26 18:15 | Tokyo, Apr 26 19:15 | Sydney, Apr 26 21:15

У лідери зростання промисловості вийшли Закарпаття, Волинь та Рівненщина

У лідери зростання промисловості вийшли Закарпаття, Волинь та Рівненщина




16 вересня 2010 в 15:45 - Роман Зайцев


У лідери зростання промисловості вийшли Закарпаття, Волинь та Рівненщина

Найбільші темпи зростання промисловості в Україні показали три західноукраїнські області - Закарпатська, Волинська та Рівненська. Це випливає зі статистичного звіту Держкомстату України "Підсумки роботи промисловості України за січень - серпень 2010 року".  



Так, промисловість на Закарпатті за вісім місяців 2010 року зросла на 43,5%. Волинська область збільшила виробництво промислових продуктів на 25,6%, а Рівненська - на 22,8%. Тільки в трьох цих областях показники зростання перевищують 20%.

При цьому не можна говорити, що в названих вище регіонах промислове виробництво вийшло на новий кількісний рівень. Зі статистичних даних видно, що саме в цих областях України рік тому спостерігався найсильніший спад випуску промислової продукції. Приміром, рекордна за темпами зростання промвиробництва в січні-серпні 2010 року Закарпатська область в аналогічний період минулого року продемонструвала ще більш рекордний обвал - на 56,2%. Схожа ситуація була на Волині (55% спад у минулому році). Таким чином, високі статистичні показники свідчать не про поліпшення промвиробництва, а лише про "відскок" після попереднього падіння.

Примітно, що регіони України з розвиненою промисловістю продемонстрували значно меншу динаміку зростання. Так, виробництво промислових продуктів в Луганській області зросло на 5,5%, Харківській - на 8,5%, Донецькій - на 13,4%, Запорізькій - на 5,4%. Єдиним винятком з цього тренду є Дніпропетровська область, де промисловість показала темпи зростання 19,2%.

В цілому по Україні промислове виробництво в січні-серпні 2010 року зросло на 10,9%. Зростання в серпні 2010 року в порівнянні з липнем 2010 склав 1,5%.

У лідери зростання промисловості вийшли Закарпаття, Волинь та Рівненщина


Новини Статті Аналітика
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Приріст обсягів промислового виробництва за чотири місяці склав 10% Приріст обсягів промислового виробництва за чотири місяці склав 10% Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Промислове виробництво в Україні у лютому зросло на 11,5% Промислове виробництво в Україні у лютому зросло на 11,5% Шляхи розвитку інноваційної інфраструктури Харківської області Шляхи розвитку інноваційної інфраструктури Харківської області Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Китай обігнав США у промисловому виробництві Китай обігнав США у промисловому виробництві Маркетингові дослідження конкурентоспроможності інновацій Маркетингові дослідження конкурентоспроможності інновацій I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Не дивлячись на землетрус в Японії, урядові облігації продовжують рости в ціні Не дивлячись на землетрус в Японії, урядові облігації продовжують рости в ціні Золото може подорожчати наступного тижня на підйомі інвестиційного попиту Золото може подорожчати наступного тижня на підйомі інвестиційного попиту I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті