Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:59 | London, Apr 26 16:59 | New York, Apr 26 12:59
Shanghai, Apr 27 00:59 | Tokyo, Apr 27 01:59 | Sydney, Apr 27 03:59

Зменшено акцизи на імпортне пальне

Зменшено акцизи на імпортне пальне




20 квітня 2011 в 12:59 - Роман Зайцев


Зменшено акцизи на імпортне пальне

Закон про зниження акцизів на бензин на 50 євро - до 132 євро/тонну набув чинності. Зокрема, 20 квітня, даний закон опубліковано в газеті "Голос України".



Закон № 3221-VI підписано президентом Віктором Януковичем 15 квітня, прийнятий Верховною радою 7 квітня.

Відповідний законопроект був зареєстрований у Раді головою парламентського комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Віталієм Хомутинніком.

Крім того, законом на строк до серпня зменшені акцизи на важкі дистиляти (дизпаливо) з вмістом сірки більше 0,2% з 90 євро/тонна до 60 євро/тонна, із вмістом сірки 0,035-0,2% - з 69 євро/тонна до 39 євро/тонна.

Також на цей же термін зменшені акцизи на важкі дистиляти з вмістом сірки більше 0,005%, але не більше 0,035% з 62 євро/тонна до 32 євро/тонна, а з вмістом не більше 0,005% - з 42 євро/тонна до 22 євро/тонна.

Окрім того, закон скасував обов‘язок податкових агентів подавати щомісячні декларації про сплату податків з доходу фізичних осіб, і подавати їх щоквартально.

При цьому декларація подається тільки у разі нарахування зазначених доходів платнику податку, тоді як раніше декларація подавалася незалежно від цього.

З 2011 року з набранням чинності Податкового кодексу акцизи на бензин підвищилися на 37,9% до 182 євро/тонна.

Зменшено акцизи на імпортне пальне


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті