Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:47 | London, Apr 26 07:47 | New York, Apr 26 03:47
Shanghai, Apr 26 15:47 | Tokyo, Apr 26 16:47 | Sydney, Apr 26 18:47

Україна передумала переходити на Євро-5



12 листопада 2010 в 12:50 - Роман Зайцев


Україна передумала переходити на Євро-5

Міністерство палива та енергетики пропонує відкласти перехід на стандарти якості нафтопродуктів Євро-4 і Євро-5 на два роки.  



Про це заявив голова Держкомітету з питань технічного регулювання та споживчої політики Олександр Матвійчук під час Міжнародної конференції з питань розвитку українського ринку нафтопродуктів у четвер, пише "Дзеркало тижня".

"Попереджали, що будемо переходити на нові стандарти, але ніхто нічого не робив. А зараз тільки було питання, хто до нас перший звернеться: Мінпаливенерго, Мінтрансзв‘язку або Мінагрополітики. Звернулося Мінпаливенерго - просять відкласти на два роки", - сказав він.

При цьому чиновник зазначив, що Мінпаливенерго мотивує своє прохання неготовністю до переходу на Євро-4 Шебелинського газопереробного заводу, Надвірнянського нафтопереробного заводу та ВАТ "Нафтопереробний комплекс "Галичина".

Як відомо, НАК "Нафтогаз України" сподівається на продовження роботи Шебелинського газопереробного заводу після запровадження в Україні з 1 січня 2011 року стандартів нафтопродуктів Євро-4 і Євро-5.

Про готовність з початку 2011 року освоїти випуск нафтопродуктів, що відповідають вимогам Євро-4 і Євро-5, вже заявили Одеський, Кременчуцький і Лисичанський НПЗ.

У той же час Український науково-дослідний інститут нафтопереробної промисловості "МАСМА" заявив про неготовність до переходу на стандарт якості нафтопродуктів Євро-4 аж до 2012 року.

Антимонопольний комітет рекомендує 13 основним операторам ринків пального утриматися від встановлення економічно необгрунтованих цін на бензин і дизельне паливо під час осінньо-польових робіт.

Директор консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн в своїй статті для "Дзеркала тижня" висловив думку, що вводити в Україні податок на імпорт нафтопродуктів можна лише після того, як будуть жорстко закріплені зобов‘язання нафтопереробних заводів щодо виконання обсягів робіт та переходу на поліпшені стандарти вироблених ними нафтопродуктів до Євро-4 і Євро-5 до суворо запланованого терміну.

Україна передумала переходити на Євро-5


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" 25 травня проведе аукціон з продажу 12,5 тис. т світлих нафтопродуктів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" не зміг продати на аукціоні пальне Лисичанського НПЗ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" продаватиме бензин з Лисичанського НПЗ в кінці травня Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті