Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:32 | London, Apr 26 16:32 | New York, Apr 26 12:32
Shanghai, Apr 27 00:32 | Tokyo, Apr 27 01:32 | Sydney, Apr 27 03:32

Літаючі машини можуть з’явиться в містах вже наступного року

Літаючі машини можуть з’явиться в містах вже наступного року






Літаючі машини можуть з’явиться в містах вже наступного року

Ентузіаст з Британії вирішив встановити світовий рекорд, добравшись на автомобілі з прикріпленим до неї парашутом з Лондона до Західної Африки. Там, де проїхати буде неможливо, Нейл Лаугтон долатиме відстань повітрям. Його баггі під назвою Skycar завдяки парашуту і великому пропелеру здатний літати із швидкістю 110 км/год, запевняє гонщик. Машина може пересуватися на висоті 600-900 м. На ній Нейл Лаугтон планує пролетіти над Піренеями і Гібралтарською протокою. 



Ентузіаст з Британії вирішив встановити світовий рекорд, добравшись на автомобілі з прикріпленим до неї парашутом з Лондона до Західної Африки.

Там, де проїхати буде неможливо, Нейл Лаугтон долатиме відстань повітрям. Його баггі під назвою Skycar завдяки парашуту і великому пропелеру здатний літати із швидкістю 110 км/год, запевняє гонщик. Машина може пересуватися на висоті 600-900 м. На ній Нейл Лаугтон планує пролетіти над Піренеями і Гібралтарською протокою.

Незвичайна подорож займе у нього 42 дні. За цей час він подолає відстань 4,6 тис кілометрів, побувавши у Франції, Іспанії, Марокко, Малі і Сенегалі і потім повернеться назад, повідомляє BBC.

Крім того, є інформація про те, що скоро в містах можуть з'явитися машини, що літають. Вони виконуватимуть, перш за все, рятувальні функції. Компанії Urban Aeronautics і Cimatron оголосили про початок розробки автомобіля X-hawk, що літає, який можна з успіхом використовувати в надзвичайних ситуаціях, повідомляє Autoblog.

Перша комерційна версія апарату має з'явитися вже до 2010 року. Дана модель, на думку творців, виявиться незамінною в умовах міста, де швидке пересування в умовах заторів утруднене.

Машина, що літає, буде здатна розвивати швидкість 250 км/год. Вона зможе перевозити до 1362 кг. Сам автомобіль важить 2 тонни. X-hawk вміщує 11 осіб і одного пілота. Згідно із прогнозами, вартість одній такої машини складе від 3 млн до 6 млн доларів.

Нагадаємо, що китайські вчені вже винайшли прототип інопланетної тарілки, що літає. Земним аналогом НЛО є диск діаметром 1,2 метра, він може зависати в повітрі на висоті до кілометра, вертикально злітати і приземлятися.

Відомий інший випадок, коли американець зумів підкорити 378 кілометрів, пролетівши по повітрю на зв'язці звичайних дитячих кульок і сидячи в своєму садовому кріслі.
 

Літаючі машини можуть з’явиться в містах вже наступного року


Новини Статті Аналітика
Британія хоче, щоб МВФ очолила жінка Британія хоче, щоб МВФ очолила жінка Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Дефіцит торгового балансу Британії зменшився до $11,4 млрд. Дефіцит торгового балансу Британії зменшився до $11,4 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Менеджери найбільших хедж-фондів виводять свої операції з Лондона Менеджери найбільших хедж-фондів виводять свої операції з Лондона Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Інфляція в Британії зросла до 4% Інфляція в Британії зросла до 4% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Фондові біржі Лондона і Торонто ведуть переговори про злиття Фондові біржі Лондона і Торонто ведуть переговори про злиття Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті