Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:07 | London, Apr 26 01:07 | New York, Apr 25 21:07
Shanghai, Apr 26 09:07 | Tokyo, Apr 26 10:07 | Sydney, Apr 26 12:07

Фінансування великих проектів будівництва обговорила влада Запоріжжя



9 січня 2011 в 10:06 - Ілона Чіркова


Фінансування великих проектів будівництва обговорила влада Запоріжжя

У Запорізькій облдержадміністрації відбулася селекторна нарада з керівниками районів, в ході якої були розглянуті нововведення у підходах до фінансування видатків розвитку в поточному році.



Так, згідно з новим Бюджетним кодексом, істотно змінився порядок закріплення за рівнями бюджетів джерел фінансування розвитку територій, зокрема, будівництва та реконструкції соціальних об'єктів. Якщо раніше всі великі проекти будівництва і реконструкції фінансувалися за рахунок субвенцій з держбюджету та обласного бюджету, то тепер переважна більшість з них буде фінансуватися з місцевих бюджетів.

За прогнозними підрахунками загальна сума фінансування зазначених об'єктів, яка закріплена за місцевими бюджетами регіону, становить 230 млн. гривень. Джерела фінансування - плата за землю, місцеві податки і збори, податок на прибуток підприємств комунальної власності та інші.

Проте протягом року передбачається співфінансування з держбюджету основних недобудованих об'єктів. Зрозуміло, що в першу чергу - це об'єкти з високим рівнем готовності.

Тому керівники райдержадміністрацій при підготовці планів розвитку територій повинні врахувати кошти, необхідні на завершення об'єктів незавершеного будівництва, а також передбачити кошти на співфінансування об'єктів, які будуть включені до переліку субвенцій з держбюджету, повідомляє прес-служба Запорізької ОДА.

Фінансування великих проектів будівництва обговорила влада Запоріжжя


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті