Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 06:00 | London, Mar 19 04:00 | New York, Mar 19 00:00
Shanghai, Mar 19 12:00 | Tokyo, Mar 19 13:00 | Sydney, Mar 19 15:00

Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло

Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло




14 жовтня 2015 в 17:00 - Роман Зайцев


Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло

Міністерство регіонального розвитку та будівництва України просить передбачити у бюджеті 4,5 млрд. гривень на реалізацію усіх програм з будівництва житла, однак вважає найбільш ймовірним отримання 150 млн грн на житло для молодих сімей та 390 млн гривень на реалізацію програми доступного житла.    



Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку і будівництва Дмитро Ісаєнко.

дешевые дома из бруса
"Ми розуміємо фінансовий стан країни. Якщо з 4,5 млрд. гривень нам дадуть 150 млн гривень на житло для молодих сімей та 390 млн гривень на доступне житло, то це буде супер", - сказав він.

Ісаєнко також повідомив, що із запланованих 390 млн грн у бюджеті-2014 на реалізацію програми доступного житла 55 млн гривень було передано Міноборони на купівлю житла і 100 млн гривень вже виділив уряд.

"Зі 100 млн гривень, виділених урядом, на сьогодні витрачено 10 млн гривень. За найближчі два тижні ці гроші будуть витрачені повністю, і ми будемо просити в уряду подальшого виділення грошей", - упевнений Ісаєнко. "Найкраще йде робота в Києві, оскільки у населення тут більше фінансових можливостей, гірші справи - в інших регіонах України, а є регіони, в яких населення взагалі не виявляє бажання брати участь в цій програмі", - сказав він.

За його оцінками, за ці отримані 100 млн. гривень з урахуванням залучених коштів населення вийде близько 320 млн. грн і за них можна буде побудувати 900 квартир. "Якщо дадуть інші 235 млн грн, це буде трохи більше 3 тис. квартир", - сказав він.

У свою чергу голова Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін повідомив, що Держфонд пропонує в 2011 році впровадити комплексний підхід до фінансування програми забезпечення житлом молодих сімей, зокрема, через залучення фондом за рахунок випуску облігацій під держгарантії не менше 500 млн грн і безпосереднє фінансування з держбюджету у розмірі 200 млн гривень.

Нагадаємо, що за словами голови правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леоніда Рисухіна, на реалізацію в Україні державної цільової програми будівництва доступного житла на період 2014-2017 років виділено 100 млн гривень.

Як повідомлялося раніше, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба вважає, що втрачена надія на відновлення кредитування будівництва доступного житла під прийнятні відсотки через Ощадбанк.

 
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Уряд вирішив, що на Уряд вирішив, що на "Олімпійський" витратять 4,6 мільярда Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті