Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:46 | London, Apr 26 00:46 | New York, Apr 25 20:46
Shanghai, Apr 26 08:46 | Tokyo, Apr 26 09:46 | Sydney, Apr 26 11:46

У Шанхаї збудують 632-метровий готель

У Шанхаї збудують 632-метровий готель




18 жовтня 2015 в 20:32 - Роман Зайцев


У Шанхаї збудують 632-метровий готель

В китайському місті Шанхаї завершили будівництво найвищого готелю в світі. Про це повідомляє агентство Bloomberg.



Готель розмістився у 632-метровому багатофункціональному комплексі Шанхайська вежа. У 121-поверховому будинку, зокрема, розташуються 258 готельних номерів, які будуть займати 84-110-й поверхи. Девелопером проекту  є спільне підприємство міжнародної готельної корпорації Цзіньцзян і Shanghai Tower Development.

За задумом авторів проекту, вежа стане новою "візитною карткою" Шанхаю. Вона повинна бути здана в експлуатацію в 2015 році.

Подробнее о строительстве домов из профилированного бруса.

Як повідомив головний інженер проекту Фан Цінцян, у "Шанхайській вежі" окрім готелю будуть розташовуватися офісні приміщення, магазини,виставкові та конференційні зали, а також зони для відпочинку і розваг


Після того, як був закінчений останній, 125-й, поверх, висота хмарочоса досягла 580 метрів.

Зрештою, цей хмарочос після встановлення декоративних елементів виросте до 632 метрів і стане найвищою будівлею в Китаї  і другою за висотою будівлею світу (після вежі Бурж Халіфа в Об’єднаних Арабських Еміратах).

Із завершенням зведення основних конструкцій будівлі почалася робота з залучення бізнесменів до освоєння цього комплексу, зазначив президент компанії-забудовника "Шанхайської вежі" Гу Цзяньпін. За його словами, нова будівля допоможе задовольнити великий попит на комфортабельні і фешенебельні офісні приміщення, в той час як Шанхай активно перетворюється на міжнародний фінансовий центр і зону вільної торгівлі.


Наразі найвищим готелем у світі є Park Hyatt, який займає з 79 по 93 поверх в Шанхайському світовому торговому центрі. Цей хмарочос також є найвищою будівлею Китаю. У березні 2011 року звання найвищого готелю має перейти готелю Ritz-Carlton Hong Kong в Міжнародному комерційному центрі на півострові Коулун. Готель займе з 102 по 118 поверх 490-метрової висотки.

Раніше повідомлялося, що компанія Shanghai Greenland Group планує звести в місті Ухань третій у світі за висотою хмарочос (606 метрів). Завершити будівництво планується через п’ять років.

У Шанхаї збудують 632-метровий готель


Новини Статті Аналітика
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Уряд вирішив, що на Уряд вирішив, що на "Олімпійський" витратять 4,6 мільярда Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті