Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:52 | London, Apr 26 10:52 | New York, Apr 26 06:52
Shanghai, Apr 26 18:52 | Tokyo, Apr 26 19:52 | Sydney, Apr 26 21:52

Nemiroff купують росіяни

Nemiroff купують росіяни




12 листопада 2010 в 14:10 - Роман Зайцев


Nemiroff купують росіяни

"Російський стандарт" Рустама Таріко домовився про придбання одного з найбільших українських виробників алкоголю - компанії Nemiroff.  



Про це виданню "Ведомости" розповіло джерело, знайоме з керівниками обох виробників алкоголю.

Джерело, близьке до однієї із сторін переговорів, підтверджує, що Nemiroff знайшла покупця і він "з Росії".

Яка частка виставлена на продаж і яка буде сума операції, співрозмовники не говорять.

Представник Nemiroff сказав лише, що поки переговори не завершені. Представник "Російського стандарту" додав, що до 15 листопада нічого коментувати не буде.

У лютому "Комерсант" писав, що розлучитися з часткою в Nemiroff готові Яків Грибов -близько 40%, та Анатолій Кіпіш - 30%, тоді як засновник Степан Глусь - близько 30%, має намір залишитися в бізнесі.

Спочатку на Nemiroff було кілька претендентів: британська Stock Spirits, польська Central European Distribution Corporation (CEDC) і "Російський стандарт".

У липні з боротьби вийшла CEDC. Один з топ-менеджерів польського холдингу пояснював це високою ціною.

У вересні про відмову від переговорів оголосила і Stock Spirits. Тоді ж представник "Російського стандарту" повідомив, що компанія уклала "ексклюзивну угоду з Nemiroff щодо узгодження умов угоди на чотири тижні".

Інших подробиць жодна зі сторін не розкривала. В кінці жовтня в "Російському стандарті" розповідали, що переговори можуть продовжитися до середини листопада.

Партнер BDO в Росії Олена Хромова оцінює Nemiroff в 300-400 млн. доларів, включаючи борг.

Представник українського виробника горілки не виключає більш низьку ціну, за якою у підсумку можуть продати компанію, - близько 250 млн. доларів.

Топ-менеджер російського виробника міцного алкоголю оцінює Nemiroff в 180-200 млн. доларів.

Завдяки Nemiroff "Російський стандарт" зможе вийти на більш широкий сегмент, посиливши таким чином свої позиції в тому числі і на російському ринку, вважає аналітик "ВТБ капіталу" Іван Кущ.

За даними Euromonitor, в 2009 році "Російський стандарт" збільшив обсяги продажів на 4,8% - зростання відбулося виключно через сильний зростання експортних продажів, у той час як продажі на російському ринку впали.

Nemiroff купують росіяни


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті