Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:33 | London, Apr 26 15:33 | New York, Apr 26 11:33
Shanghai, Apr 26 23:33 | Tokyo, Apr 27 00:33 | Sydney, Apr 27 02:33

Банк Росії веде переговори про приватизацію більш ніж 9,3% акцій Ощадбанку

Банк Росії веде переговори про приватизацію більш ніж 9,3% акцій Ощадбанку




12 жовтня 2010 в 15:12 - Оксана Кадай-Гриців


Банк Росії веде переговори про приватизацію більш ніж 9,3% акцій Ощадбанку

Уряд РФ і Банк Росії обговорюють варіанти приватизації понад 9,3% акцій Ощадбанку РФ, при цьому не виключено зниження частки ЦБ у статутному капіталі Ощадбанку нижче контрольної.  



Про це заявив журналістам перший віце-прем’єр РФ Ігор Шувалов.
Відповідаючи на питання, чи може частка ЦБ РФ в Ощадбанку знизитися нижче контрольної, І. Шувалов сказав: "Не потрібно для Ощадбанку виключати ніяких варіантів".
Перший віце-прем’єр РФ підкреслив, що це актив ЦБ, і ніхто не буде примушувати ЦБ ні до яких дій.
За його словами, уряд консультується в питанні приватизації акцій Ощадбанку з президентом РФ і прем’єр-міністром РФ, тому що Ощадбанк - це політично значущий актив.
І. Шувалов заявив, що критерієм в питанні про розмір приватизується частки Ощадбанку є збереження стійкості банку та збільшення капіталізації.
Він заявив, що для ухвалення рішення про розмір і строки приватизації акцій Ощадбанку буде потрібно кілька місяців.
Відповідно до програми приватизації, планується продати 9,3% акцій Ощадбанку.
Глава Ощадбанку РФ Герман Греф на початку вересня висловив свою думку, що продавати пакет акцій Ощадбанку, що належить Центральному банку, краще на ринку, ніж пропонувати його стратегічним інвесторам. Г. Греф вважає продаж акцій на ринку більш прозорим механізмом.
Контролюючим акціонером Ощадбанку є ЦБ РФ, якому належить 60,3% звичайних акцій.
 

Банк Росії веде переговори про приватизацію більш ніж 9,3% акцій Ощадбанку


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті