Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 08:16 | London, Mar 19 06:16 | New York, Mar 19 02:16
Shanghai, Mar 19 14:16 | Tokyo, Mar 19 15:16 | Sydney, Mar 19 17:16

Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку"

Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку"




31 травня 2011 в 12:40 - Роман Зайцев


Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку"

Ощадбанк направив 2,3 мільярда на виплати вкладникам "Родовід Банку". "Ощадбанк спрямував понад 2,3 мільярда гривень на виплати вкладникам ПАТ "Родовід Банк", - йдеться в повідомленні НБУ з посиланням на заступника голови Центробанку Сорокіна.



Свої кошти в повному обсязі отримали більше ніж 44 тисячі осіб.

"У той же час майже 760 мільйонів гривень, або 33% від суми, яка була спрямована на виплати, вкладники виявили бажання залишити на депозитних рахунках у Ощадбанку", - йдеться в повідомленні НБУ.

Також в Нацбанку переконують, що завдяки тому, що для розрахунків із вкладниками "Родовід Банк" було обрано саме Ощадбанк, значна частина коштів залишається в банківській системі.

"Прийняте рішення сприяє збільшенню ресурсної бази Ощадбанку, який спрямовує ці кошти на кредитування реального сектору економіки, про що свідчить зростання його кредитного портфеля", - повідомляють в НБУ.

Варто зазначити, що значну частину кредитного портфелю становлять кредити надані "Нафтогазу України", шляхом викупу ОВДП, для розрахунків за російський газ.

Крім того, Ощадбанк отримає мережу відділень "Родовід Банк", що надасть державному банку можливість збільшити кількість клієнтів та покращити їх обслуговування.

Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку"


Новини Статті Аналітика
Фонд гарантування вкладів знизив статус Родовід Банку Фонд гарантування вкладів знизив статус Родовід Банку Доплати і надбавки у стимулюванні інноваційної діяльності підприємства Доплати і надбавки у стимулюванні інноваційної діяльності підприємства Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" продав "Ощадбанку" ОВДП на 935 млн грн. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Центренерго" позичить 650 мільйонів в Ощадбанку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ощадбанк накупив інкасаторських броньованих автомобілів на 100 мільйонів гривень Ощадбанк накупив інкасаторських броньованих автомобілів на 100 мільйонів гривень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті