Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:09 | London, Apr 26 16:09 | New York, Apr 26 12:09
Shanghai, Apr 27 00:09 | Tokyo, Apr 27 01:09 | Sydney, Apr 27 03:09

Німецькі інвестори куплять українську страхову компанію

Німецькі інвестори куплять українську страхову компанію




2 березня 2011 в 20:09 - Роман Зайцев


Німецькі інвестори куплять українську страхову компанію

Польська компанія Ерго Хестія (Ergo Hestia) - "дочка" німецької групи ERGO - купує українську ризикову страхову компанію.



Якого саме страховика "придивилися" на українському ринку німецько-польські інвестори, поки що невідомо, пише Дело з посиланням на джерело в Держфінпослуг. Є лише інформація, що ця компанія вважається міцним "середняком" вітчизняного ринку страхування, відзначається в статті.

Опитані Делом експерти цього ринку перерахували декілька варіантів можливої купівлі Ерго Хестії. "Це можуть бути такі відомі на ринку компанії з ТОП-50, як Нова, Еталон, Інвестсервіс або Країна, - стверджує керівник громадської організації страховиків. Серед можливих варіантів найчастіше опитані експерти називали СГ ТАС, що не дивно, з огляду на постійні повідомлення про можливий продаж цієї групи, а також той факт, що в 2008 році керівництво СГ ТАС ледь не повним складом переймало в Ерго Хестії досвід роботи.

Проте голова правління СГ ТАС Дмитро Грицута спростував припущення колег. "Ерго Хестія нас не купує", - сказав він.

Голова комісії зі страхування Українського товариства фінансових аналітиків В‘ячеслав Черняховський вважає, що купівля "середняка" в Україні не характерна для однієї з найбільших груп Європи, котра купила свого часу третього за величиною польського страховика.

"Можливо, вони хочуть таким чином оцінити наш ринок і виробити свою майбутню стратегію вже на місці: чи то розширювати тут бізнес, чи то працювати тільки з корпоративними клієнтами", - припускає аналітик.

За оцінками експертів, український страховик може обійтися німецько-польським інвесторам після кризи дуже недорого. "Купити можуть, застосовуючи мультиплікатор 0,5 від суми зібраних за останній рік премій", - вважає В‘ячеслав Черняховський, голова комісії зі страхування Українського товариства фінансових аналітиків. За оцінками  Павла Нельги, голови правління Української страхової групи, реальна сума операції може становити всього $ 1 млн.

Німецькі інвестори куплять українську страхову компанію


Новини Статті Аналітика
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Канадська 3P International Energy купує Канадська 3P International Energy купує "Тисагаз" Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті