Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 07:48 | London, Mar 19 05:48 | New York, Mar 19 01:48
Shanghai, Mar 19 13:48 | Tokyo, Mar 19 14:48 | Sydney, Mar 19 16:48

Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій

Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій




30 травня 2011 в 08:40 - Роман Зайцев


Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій

Організатори IPO Яндекса повністю реалізували наданий їм опціон на купівлю 5,2 мільйона акцій класу А за ціною розміщення в $ 25, повідомила компанія.



З цієї кількості акцій 1,54 мільйона паперів буде продано компанією Yandex NV, а 3,67 мільйона акцій реалізують акціонери, які продавали папери в ході IPO.

Таким чином, з урахуванням реалізованого лід-менеджерами опціону (over-allotment option), обсяг залучення перевищив $ 1,4 мільярда, з яких $ 399 мільйонів після всіх витрат, пов‘язаних з проведенням IPO, залучає сам Яндекс.

Організаторами розміщення акцій Яндекса виступили Deutsche Bank, Morgan Stanley і Goldman Sachs.
Акції класу А мають один голос, тоді як акції класу В мають десять голосів.

Зареєстрована в Нідерландах компанія Yandex NV та інші акціонери Яндекса запропонували інвесторам 52,2 мільйона акцій класу А.

IPO Яндекса стало одним з найбільших розміщень російських компаній після кризи 2009 року, другим найбільшим розміщенням інтернет-компанії після світового інтернет-гіганта Google, а також першим розміщенням російської компанії на Nasdaq з 2006 року. За підсумками вчорашніх торгів у США ціна паперів Яндекса склала $ 34,7, це на 38% вище від ціни IPO.

Як повідомлялося, акції найбільшої інтернет-компанії Росії Яндекс за підсумками дебютних торгів на біржі Nasdaq подорожчали на 58% до $ 39,23.

Нагадаємо, що за кілька годин до початку торгів в США Яндекс визначив ціну розміщення за верхньою межею цінового діапазону - $ 25 за папір, що означає вартість компанії в $ 8 мільярдів.

Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Канадська 3P International Energy купує Канадська 3P International Energy купує "Тисагаз" Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті