Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 13:54 | London, Apr 26 11:54 | New York, Apr 26 07:54
Shanghai, Apr 26 19:54 | Tokyo, Apr 26 20:54 | Sydney, Apr 26 22:54

Wintershall роздумує над входження в Південний потік

Wintershall роздумує над входження в Південний потік




5 жовтня 2010 в 13:14 - Оксана Кадай-Гриців


Wintershall роздумує над входження в Південний потік

Німецька компанія Wintershall, підрозділ хімічного концерну BASF, думає про входження в газопровідний проект Південний потік, сказав генеральний директор італійської нафтогазової компанії Eni Паоло Скароні.  



Eni - партнер російського Газпрому в проекті Південний потік. До кінця року в число акціонерів повинна увійти французька EDF з часткою 10 відсотків.
"Я думаю, що Wintershall розглядає ідею приєднання до Південного потоку. Я не спілкувався з ними, але це не стало б для мене сюрпризом", - сказав Скароні, зустрівся в п’ятницю з главою Газпрому Олексієм Міллером для обговорення співпраці в нафтогазовому секторі та участі EDF у проекті.
Південний потік призначений для щорічних поставок до 63 мільярдів кубометрів російського газу в Європу в обхід транзитних країн. Євросоюз підтримує альтернативний проект Набукко, покликаний знизити залежність Європи від російського газу.
Wintershall належить 20 відсотків контрольованого Газпромом проекту газопроводу Північний потік, по якому в 2012 році повинні розпочатися поставки російського газу в Європу по дну Балтійського моря.
 

Wintershall роздумує над входження в Південний потік


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті