Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 04:17 | London, Mar 19 02:17 | New York, Mar 18 22:17
Shanghai, Mar 19 10:17 | Tokyo, Mar 19 11:17 | Sydney, Mar 19 13:17

MGM отримала тимчасове право розпоряджатися своїми коштами в процесі банкрутства



5 листопада 2010 в 11:50 - Христина


MGM отримала тимчасове право розпоряджатися своїми коштами в процесі банкрутства

Голлівудська кіностудія Metro Goldwyn Mayer (MGM) 3 листопада подала до суду прохання про банкрутство, а також надала попередній план реструктуризації компанії. 4 листопада суд надав MGM тимчасове право розпоряджатися своїми коштами у процесі банкрутства та реорганізації, повідомляє Bloomberg.  



Процедура триватиме місяць: на 2 грудня запланований наступне судове засідання, на якому буде прийнято остаточне рішення щодо реструктуризації MGM.

На сьогоднішній день загальна заборгованість MGM складає 5,8 мільярда доларів, а активи кінокомпанії оцінюються в 2,7 мільярда доларів. У процесі реструктуризації, як зазначає BBC News, основні кредитори MGM, банки JP Morgan і Credit Suisse, обміняють борги студії на частку в її активи, а потім передадуть MGM в управління її чинному власникові - кінокомпанії Spyglass Entertainments.

В кінці 2009 року MGM через фінансові складнощі почала шукати покупця на свої активи, проте пошуки не увінчалися успіхом. У вересні 2010 року індійська Sahara India Pariwar хотіла купити MGM за 2,4 мільярда доларів, проте американська студія відмовилася від цієї угоди. Також серед потенційних покупців MGM називалися компанії Sony, Time Warner, Lionsgate, а також Access Industries Леонарда Блаватника мільярдера.

У середині жовтня поточного року канадська компанія Lions Gate Entertainment зробила MGM пропозицію про поглинання, проте MGM відхилила і цю пропозицію.

У MGM стверджують, що після проведення процедури банкрутства вона зможе залучити півмільярда доларів, щоб продовжити виробництво фільмів.
 

MGM отримала тимчасове право розпоряджатися своїми коштами в процесі банкрутства


Новини Статті Аналітика
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті