Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 06:41 | London, Apr 25 04:41 | New York, Apr 25 00:41
Shanghai, Apr 25 12:41 | Tokyo, Apr 25 13:41 | Sydney, Apr 25 15:41

СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест"

СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест"




13 травня 2011 в 12:20 - Роман Зайцев


СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест"

"Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова об'єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест".



Про це пише газета "Комерсант-Україна" із посиланням на директора з розвитку нових напрямків бізнесу СКМ Миколу Нестеренка.

За його словами, "Портінвест" був створений у вересні 2010 року для інвестування в проекти перевалки в портах.

Холдинг очолює Олександр Смирнов, який раніше керував проектом будівництва найбільшого в СНД вугільного терміналу у литовському Вентспілсі.

"Портінвесту" будуть передані повноваження з управління стивідорною компанією "Авліта" і Морським індустріальним комплексом у Севастополі.

Головним проектом "Портінвеста" в найближчі роки стане будівництво терміналу з перевалки вугілля, руди та інших насипних вантажів у порту "Південний".

Інвестиції в проект протягом найближчих декількох років складуть близько 200 млн. доларів.


У прес-службі АМКУ виданню повідомили, що афільована з холдингом кіпрська Portinvest Limited отримала дозвіл на купівлю контрольного пакета ТОВ "Морський термінал "Південний". Угода може бути завершена протягом двох років.

У прес-службі СКМ уточнили, що ТОВ "Морський термінал "Південний" пов‘язане відносинами контролю із компанією Black Sea Gate Terminal, яка володіє земельними ділянками загальною площею 24,4 га на території, прилеглій до акваторії порту Південний (у районі Аджалицького лиману).

"Зараз ми готуємо свої пропозиції в рамках цього проекту. З нашого боку ми можемо забезпечити гарантований приріст вантажопотоку. Від порту "Південний" потрібно інвестувати в розвиток причальної лінії і поглиблення дна. Але це необхідні та раціональні вкладення, завдяки яким в майбутньому порт отримає серйозні конкурентні переваги", - розповів Нестеренко.

СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест"


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
VAB Банк може об’єднатися із банком VAB Банк може об’єднатися із банком "Фінансова ініціатива" Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ахметов об`єднав портові активи у єдиний холдинг Ахметов об`єднав портові активи у єдиний холдинг "Портінвест" Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті