Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:33 | London, Apr 26 19:33 | New York, Apr 26 15:33
Shanghai, Apr 27 03:33 | Tokyo, Apr 27 04:33 | Sydney, Apr 27 06:33

Google готова заплатити за пакет патентів $ 900 млн.

Google готова заплатити за пакет патентів $ 900 млн.




6 квітня 2011 в 09:40 - Роман Зайцев


Google готова заплатити за пакет патентів $ 900 млн.

Корпорація Google подала заявку на придбання патентів, що належать канадській компанії-виробнику телекомунікаційного устаткування Nortel. Про це йдеться в офіційному блозі інтернет-компанії.



Так, Google планує купити патенти Nortel для того, щоб збільшити власне патентне портфоліо, що в першу чергу дозволить компанії впевненіше почувати себе в судових розглядах.

У разі якщо патенти Nortel дістануться саме Google, остання зможе приходити до позасудових угод у справах про порушення патентів за допомогою крос-ліцензування.


У прес-релізі, який розповсюдила компанія Nortel, уточнюється, що Google подав заявку на купівлю в цілому 6000 патентів та заявок на патенти. За ці патенти Google готовий заплатити $ 900 млн.

Канадська компанія заявила, що планує провести аукціон з продажу цих доменів, в якому зможуть взяти участь і інші компанії. Для цього їм доведеться перебити ставку, зроблену Google.

Проведення аукціону призначено на червень 2011 року. Однак свій дозвіл на проведення аукціону повинні дати американський та канадський суди. Справа в тому, що зараз Nortel проходить процедуру банкрутства.

Крім патентного портфоліо, Nortel продає й інші активи. Зокрема, в кінці березня компанія Microsoft оголосила про покупку більше 650 тисяч IP-адрес формату IPv4 за $ 7,5 мільйона.

Нагадаємо, сьогодні вже повідомлялося, що США можуть почати антитрастове розслідування проти Google.

Google готова заплатити за пакет патентів $ 900 млн.


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті