Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 08:17 | London, Apr 26 06:17 | New York, Apr 26 02:17
Shanghai, Apr 26 14:17 | Tokyo, Apr 26 15:17 | Sydney, Apr 26 17:17

Китайський банк реорганізує три українські шахти



22 листопада 2010 в 14:40 - Роман Зайцев


Китайський банк реорганізує три українські шахти

Державний банк розвитку КНР як пілотний проект виділить кошти під державні гарантії на переоснащення та реорганізацію трьох українських шахт у розмірі 120 млн доларів. Проект розрахований на 15-20 років.  



Про це в Луганську повідомив представник посольства КНР в Україні Ден Сяо Сю.

"Китай може допомогти розвитку вугільної промисловості України. Ми пропонуємо вигідні умови, і з радістю будемо співпрацювати, працювати над цією галуззю. Китай готовий закуповувати вугілля в Україні, адже воно дуже якісне", - заявив він, даючи оцінку інвестиційним проектам, запропонованим луганчанами.

Під час засідання обговорювалися питання, пов‘язані з інвестиційним потенціалом Луганської області у сфері вугледобувної промисловості, а також видобутку вуглеводневої сировини області. Крім того, були представлені та обговорені інвестиційні проекти Луганської області.

За словами заступника голови Луганської облдержадміністрації з питань промислової політики, транспорту та зв‘язку Юрія Чорнухи, інвестиційний потенціал Луганської області у сфері видобутку та переробки корисних копалин є значним.

Він зазначив, що наразі на території регіону налічується 735 родовищ різноманітних корисних копалин. В області розташовані 20 родовищ вуглеводнів. З них 10 перебувають в експлуатації, інша половина - в активному розвитку. На території області розташовані 382 кам‘яновугільні об‘єкти, запаси вугілля яких складають приблизно 14,4 млрд тонн. Вугілля є стратегічним ресурсом для Луганської області. Воно становить близько 70% мінерально-сировинної бази регіону. В області працюють близько 200 підприємств і організацій з видобутку, зберігання і транспортування вугілля.

Китайський банк реорганізує три українські шахти


Новини Статті Аналітика
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Залишок коштів на коррахунках банків України на 25 травня збільшився на 617 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 25 травня збільшився на 617 млн грн. Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держава дасть Львову 4 мільярди на Держава дасть Львову 4 мільярди на "Олімпійську надію-2022" Ризики інноваційної діяльності підприємств Ризики інноваційної діяльності підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Залишок коштів на коррахунках банків України на 23 травня зменшився на 2,8 млрд грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 23 травня зменшився на 2,8 млрд грн. Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті