Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:11 | London, Apr 26 10:11 | New York, Apr 26 06:11
Shanghai, Apr 26 18:11 | Tokyo, Apr 26 19:11 | Sydney, Apr 26 21:11

НЛМК закриє 10% потреб АМК в залізорудній сировині



17 лютого 2011 в 15:14 - Ілона Чіркова


НЛМК закриє 10% потреб АМК в залізорудній сировині

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД, Донецьк) уклала контракт з групою Новолипецького металургійного комбінату (НЛМК, РФ) на постачання залізорудної сировини (ЗРС) в поточному році.



Як повідомив генеральний директор Алчевського металургійного комбінату (АМК, Луганська обл.) Тарас Шевченко у четвер, обсяги поставок ЗРС із Росії покривають 10% потреб підприємства.

Співрозмовник агентства сказав, що основну частину ЗРС ми отримуємо з Кривого Рогу.

При цьому він не зміг уточнити, поставляється чи ЗРС за даним контрактом на Дніпровський меткомбінат (ДМК) ім. Дзержинського (Дніпропетровська обл.).

Раніше генеральний директор об‘єднання металургійний підприємств Україні "Металургпром" Василь Харахулах на балансовій нараді представників підприємств ГМК України в Дніпропетровську в середу повідомив, що АМК уклав контракт з російською залізорудною компанією, не уточнивши її назву.

Крім того, повідомилося, що метпідприємства країни в січні скоротили імпорт ЗРС на 73,8%, до 75,1 тис. т після входження Маріупольського меткомбінату (ММК) ім. Ілліча до складу "Метінвесту".

При цьому АМК ввіз 64,4 тис. т аглоруди, хоча в січні 2010 р. імпорт ЗРС не здійснював.

Дніпровський меткомбінат ім.Дзержинського скоротив імпорт ЗРС на 75,1% до 10 тис. т аглоруди.

ДМК ім. Дзержінського і АМК в 2010 р. постійно відчували проблеми із забезпеченням ЗРС.

НЛМК закриє 10% потреб АМК в залізорудній сировині


Новини Статті Аналітика
Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
"Центренерго" позичить 650 мільйонів в Ощадбанку Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
ВАТ ВАТ "КБ Надра" відновило обіг акцій на УБ НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011)
Росіяни купують Донецький електрометалургійний завод Росіяни купують Донецький електрометалургійний завод Як підвищують енергоефективність українські компанії Як підвищують енергоефективність українські компанії Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті