Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 06:13 | London, Apr 26 04:13 | New York, Apr 26 00:13
Shanghai, Apr 26 12:13 | Tokyo, Apr 26 13:13 | Sydney, Apr 26 15:13

Азаров вирішив вводити вільну торгівлю у два етапи



8 лютого 2011 в 13:02 - Ілона Чіркова


Азаров вирішив вводити вільну торгівлю у два етапи

Прем'єр Микола Азаров висунув ідею підписати угоду про зону вільної торгівлі з Європейським Союзом у два етапи.



Про це він заявив під час зустрічі з діючим головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі, міністром закордонних справ Литовської Республіки Аудронюс Ажубаліс.

На першому етапі, за словами прем‘єра, слід підписати угоду по тих позиціях, які повністю узгоджені, а ті позиції, по яких триває дискусія, винести в наступну угоду.

Азаров заявив, що в нього зараз виникла пропозиція: в цьому питанні рухатися поетапно.

За його словами, на 90% узгоджені позиції за угодою про зону вільної торгівлі з ЄС, а приблизно 10% - потребують подальшого обговорення.

Прем‘єр підкреслив, що консенсусу по ЄС щодо підписання угоди про зону вільної торгівлі вимагає, зокрема, питання, що стосується агропромислового сектору.

Він підкреслив, що хотілося б, щоб питання вирішувалися на принципах взаєморозуміння і рівності.

Азаров уточнив, що Україна має потужний агропромисловий потенціал, і це питання в переговорному процесі з ЄС є дуже важливим.

Разом з цим прем‘єр відзначив, що Україна планує збільшити обсяги продовольчої продукції.

Азаров вирішив вводити вільну торгівлю у два етапи


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті