Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 08:45 | London, Apr 26 06:45 | New York, Apr 26 02:45
Shanghai, Apr 26 14:45 | Tokyo, Apr 26 15:45 | Sydney, Apr 26 17:45

Iнвестори "Буковелю" призупиняють будiвництво аналогiчного курорту

Iнвестори "Буковелю" призупиняють будiвництво аналогiчного курорту




16 вересня 2010 в 13:15 - Роман Зайцев


Iнвестори "Буковелю" призупиняють будiвництво аналогiчного курорту

Iнвестори вiдомого гiрськолижного курорту "Буковель" призупинили реалiзацiю проекту будiвництва аналогiчного гiрськолижного курорту на межi Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей у зв'язку зi спробою правоохоронних органiв визнати недiйсними факти купiвлi низки земельних дiлянок через їх занижену вартiсть.  



Як повiдомляється в прес-релiзi компанiї "Скорзонера", власника курорту, iнвестицiї в будiвництво комплексу "Буковель" за останнi десять рокiв сягнули 2 млрд грн, а протягом 2010-2011 рокiв у його розвиток i будiвництво нових об‘єктiв планувалося вкласти 1,2 млрд грн.

Загалом, стверджується в прес-релiзi, планувалося побудувати новi готельнi комплекси економ-класу на 1 тис. номерiв, гiрськолижнi траси протяжнiстю 120 км та iншi об‘єкти, повідомляє Інтерфакс.

"Iнвестори планували, до останнiх подiй, побудувати новi готельнi комплекси економ-класу на 1 тис. номерiв, гiрськолижнi траси протяжнiстю 120 км та iншi об‘єкти. За таких умов Iвано-Франкiвська область втрачає потужного iнвестора, додатковi робочi мiсця, новi значнi надходження до бюджету, а депутати с. Бистриця Надвiрнянського району Iвано-Франкiвської областi та с. Чорна Тиса Рахiвського району Закарпатської областi можливiсть реалiзувати ухвалене сесiями сiльських рад рiшення про залучення ТОВ "Скорзонера" до побудови на територiї названих сiл аналогiчного туристичного комплексу", – наголошується в документi.

Водночас, стверджується в прес-релiзi, компанiї не можна ставити в провину купiвлю за заниженою вартiстю дiлянок на офiцiйному аукцiонi. "Всi земельнi дiлянки викупленi на аукцiонi згiдно з чинним законодавством, i до розрахункiв аукцiонної вартостi землi ТОВ "Скорзонера" не має стосунку", – наголошується в прес-релiзi.

Згiдно з ним, слiдчi прокуратури з бiйцями пiдроздiлу "Беркут" провели 7 вересня обшук адмiнiстративного примiщення ТОВ "Скорзонера". Одночасно обшуки з вилученням документiв вiдбувалися в Головному управлiннi Державного комiтету України iз земельних ресурсiв в Iвано-Франкiвськiй областi та нотарiальних конторах iз залученням спiвробiтникiв пiдроздiлiв "Беркут" i "Сокiл".

ТОВ "Скорзонера" пiдконтрольне групi "Приват" (Днiпропетровськ).

Iнвестори "Буковелю" призупиняють будiвництво аналогiчного курорту


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті