Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 14:23 | London, Apr 26 12:23 | New York, Apr 26 08:23
Shanghai, Apr 26 20:23 | Tokyo, Apr 26 21:23 | Sydney, Apr 26 23:23

Україна придбала російські ядерні акції

Україна придбала російські ядерні акції




7 жовтня 2010 в 09:40 - Роман Зайцев


Україна придбала російські ядерні акції

Держконцерн "Ядерне паливо" купив 10% акцій російського Міжнародного центру зі збагачення урану (МЦЗУ).  



Зокрема, 5 жовтня "Ядерному паливу" від корпорації "Росатом" перейшло 2 600 акцій, що становить 10% МЦЗУ, йдеться в повідомленні центру.

"5 жовтня 2010 року Державною концерну" Ядерне паливо "від держкорпорації" Росатом "перейшли 2600 акцій ВАТ" МЦЗУ ". Із вказаної дати "Ядерне паливо" володіє 10% акцій ВАТ" МЦЗУ ", - йдеться в повідомленні російської компанії.

Доля "Росатому" в МЦЗУ скоротилася з 90% до 80%, ще 10% центру належить компанії "Казатомпром".

Вартість угоди не розголошується.

Як повідомлялося, "Ядерне паливо" підписав договір з російською корпорацією "Росатом" про придбання 10% акцій Міжнародного центру зі збагачення урану (МЦЗУ).
Раніше "Ядерне паливо" планувало домовитися з "Росатомом" про придбання 10% МЦЗУ в серпні.

У 2008 році Мінпаливенерго оцінювало вартість 10% акцій МЦЗУ в 0,1 млн. доларів.

Заходи щодо вступу "Ядерного палива" в МЦЗУ здійснюються відповідно до угоди (у формі обміну нотами) між урядами України, Росії та Казахстану.
У листопаді 2008 року Кабмін схвалив проект угоди з Росією і Казахстаном про участь в МЦЗУ.

У 2007 році Росія і Казахстан створили ВАТ "Міжнародний центр зі збагачення урану" з метою виробництва збагаченого гексафториду урану - палива для виготовлення тепловиділяючих елементів, які використовуються на АЕС.

У даний момент 90% акцій МЦЗУ належить Росії, 10% - Казахстану.

Україна придбала російські ядерні акції


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті